Derslerimi düzeltebilir miyim?

ugamanyak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 1. dönem 1. yazılıları bizim okulda bitti. Notlarım beklediğimden çok düştü. Bir türlü anlam veremiyorum lisede çok zorlandım.
Notlarım:
Kimya: 43.
Beden: 100
Secmeli beden: 100
M. Tahlilleri: 50.
Tarih: 50.
İng: 86.
Edebiyat: 70.
Mat: 80.
Biyoloji: 50.
Fizik: Açıklanmadı daha ama 50 altı bekliyorum.
Din: Dinden de düsuk bekliyorum.
Adabı muaşeret: Bundan da düsük bekliyorum.
T. Dînî Bilgiler :eek:rta bekliyorum diyebilirim.
Ailem notlarimı ögrenince cok kızdi notları bu dönem yükseltmem gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fizik normal ama kimya ve biyolojiyi yüksek tutsanız iyi olurdu. Her hafta sonu tekrar falan yapın. 9.sınıfsan tekrar yeterli bence teste falan gerek yok.

9. Sınıfta olur böyle. Zorluk açısından Ortaokula göre çok fark olduğu için başta tökezlersin. 2. sınavlarda düzeltirsin.
Ailem notlarimı ögrenince cok kızdi notları bu dönem yükseltmem gerek.
Merak etme, ailen de bir süre sonra buna alışacak. Muhtemelen Ortaokulda notların herkes gibi yüksekti, Lisede düşünce garipsediler.

Çalıştıktan sonra her durumdan toplarsınız. Lise 10. sınıf İngilizce öğretmenimle samimiydik, nöbetçi olduğu günler yanına giderdim sohbet ederdik. Kendisi lise elektrik elektronik meslek çıkışlıymış (üniversite sınavına dair neredeyse hiç bir ders görmemiş), kardeşi zamanında sınıf tekrarına kalmış ve şu anda tarih öğretmeniymiş. Yani sıkı çalıştığınız sürece düzeltebilirmiyim diye düşünmenize gerek yok.

Aslında notlarınız o kadar kötü değil. İkinci sınavlarınızı da ortalama tutarsanız, hocalarınız da ona göre sözlü notu verse ortalamanızın yükseleceğini düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı