Derslerimi nasıl eski haline getirebilirim?

823876

Picopat
7.sınıfta denemelerde hep düşük puan yapardım puanlar 270 260 falandı çok düşüktür. 8.sınıfa geçtim ve ilk denemelerde iyi yapamadım ve çok çalıştım neredeyse 400 puan yapabiliyorum arkafaşlarım zeki zeki dediler fakat LGS günü geldi ve stres yaptım ve kaybettim 328 puan aldım şu an çok kötü bir okulda okuyorum. Şu an 9 sınıfım ve hiçbir şekilde ders çalışmaya odaklanamıyorum 8.sımıftaki halim çok iyiydi çok boşa verdim. Lise böyle bir yer olduğunu bilmiyordum sınavlar çok kötü gidiyor matematik çok kolaydı ve yapamadım neredeyse sağlığım bile kötü başım ağrıyor karnım agrıyor sabahları istifra ediyorum saglıkğım berbat bir şekilde gidiyor. 1 ay önce çok iyiydim ve neredeyse 2 haftadır düzelemiyorum. Nasıl notlarımı düzeltebilirim nasıl eski ders çalışma şeklime dönebilirim diye düşünüyorum. Bu konuda ne yapmalıyım 9.sınıf notlarım çok kötü olursa geleceğim nasıl olur, nasıl eski ders çalışma şekline dönebilirim?

Her şey stresten olmuş bence. Tek diyebileceğimiz şey kendini rahatlatmaya çalışman olur. Rahat ol her şey düzelir. Kendini kasmana gerek yok alt tarafı bir not. Düzelir.

Her şey stresten olmuş bence. Tek diyebileceğimiz şey kendini rahatlatmaya çalışman olur. Rahat ol her şey düzelir. Kendini kasmana gerek yok alt tarafı bir not. Düzelir.

4 dersten kalırsan sınıf tekrarı yapıyorsun.

Evet stres yapıyorum yapmıyorum değil derslerde kalacağımdan korkmuyorum tek korkum geleceğimi 9.sınıf yüzünden mahvetmemden korkuyorum ben eskisi gibi yapamıyorum odaklanamıyorum odaklansam bile ders notlarım aklıma geliyor moralim bozuluyor. Her gün okula gitmem gerekiyor ve her gün hastayım doktora gidemiyorum her gün 3 sınav var doktora gideceğim gidemiyorum ya bir aksilik olurda geleceğimi mahvederim diye korkuyorum her sabah midem agrıyor başım agrıyor midem bulanıyor ve istifra ediyorum. Bir düzelemedim tek istegim 8.sınıftaki halime dönmek bunu nasıl yapabilirim diye düşünüyorum her gün ne yapmalıyım.

Stres yapmıyorum derken bile stresli oldugun anlasılıyor. Ailenle bu durumu konus gerekırse bu yazdıgın mesajları goster. Onlar destek verebılır sana. Ama dedıgım gıbı her şeyden once sakin ol. 9. sınıfta 40'ta bıle kalsan ogretmenlerın cok kotu ınsanlar degılse senı gecırırler. Sende kendıne odaklanmaya baslarsın. Şu an ıcın sakin ol sadece. Her şey daha iyiye gidecek söz veriyorum.

Stres yapmıyorum derken bile stresli oldugun anlasılıyor. Ailenle bu durumu konus gerekırse bu yazdıgın mesajları goster. Onlar destek verebılır sana. Ama dedıgım gıbı her şeyden once sakin ol. 9. sınıfta 40'ta bıle kalsan ogretmenlerın cok kotu ınsanlar degılse senı gecırırler. Sende kendıne odaklanmaya baslarsın. Şu an ıcın sakin ol sadece. Her şey daha iyiye gidecek söz veriyorum.

Tek sorun bu değil sınıf bile sorun anlamıyorum herkes derste konuşuyor sınıfın sessiz oldugu zaman yok hocalar kızıyor akıllanmıyorlar bugün biri uzaklaştırma aldı mutlu mutlu gidip sırasına oturup ön tarafla yanındaki arkadaşıyla konuştu anlamıyorum kimse geleceğini düşünmüyor mu bari düşünmüyorsunuz beni veya diğerlerini rahatsız etmeyin. Benim arkamdakilerde aynı kopya istiyorlar hocaya diyorum kopya istiyor beni rahatsız ediyor sınav esnasında hocanın gram umurunda değil.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı