Derste sürekli bana bakan kız

Merhaba dostlar. yaşım 19, mezuna kaldım ve dershaneye başladım. Dersler vs. güzel gidiyor. Sağ en önde oturuyorum. Hemen solumda oturan bir kız var ve ara sıra bana bakıp duruyor. Daha kendisiyle muhabbetim yok. 1 hafta oldu başlayalı. 3 sene basketbol oynadım. Boyum 1.91 ve kızın boyu 1.65 civarı. kollarımdaki ve bacaklarımdaki tüyleri alıyorum. Acaba onlar mı dikkatini çekti, komik mi geldi anlamadım. Sınıfta çok iyi insanlar var. Ancak ilişki yaşar mıyım bilmiyorum. Sizce yanımda oturan kızla konuşmalı mıyım? Veya düşünürsem birisiyle vs. nasıl yol almalıyım? Çünkü lisede 3 sene sevdigim kıza açılamamıştım, aynı naneyi asla yemem.
Bana da biri öyle dershanede baktı gittim konuştum. Meğersem bakmıyormuş öyle dedi. Lakin yalan neyse inandık devam ettik. Ama git konuş derim. Bu arada dershaneyi öyle şeyler için aksatırsan kafanı kırarım çalış elinden geleni yap ve imkanlarını en iyi şekilde değerlendir.
 
Bazıları saçma sapan bir şekilde sağına soluna bakar. Sana baktığı anlamını çıkartma hemen. Birde 19 yaşında bir ilişkiye başlayıp başına bela alma. Bende senin yaşında başladım ilişkiye 30 yaşındayken aldatıldım, terkedildim, gitti 3 ay sonra başka bir herifle evlendi. Kimseye bağlanma, en azından 29 - 30 yaşına kadar hayatını yaşamaya bak.

Bak geldik 37 yaşına, bana yapılandan dolayı güven duygum yok oldu. Hayatımda kimse yok. Bu saatten sonra gerekte yok.

Önce üniversiteye gir, sonra zaten o kadar imkanın içinde birine bağlanmazsın.
 
Bana da biri öyle dershanede baktı gittim konuştum. meğerse bakmıyormuş öyle dedi. Lakin yalan neyse inandık devam ettik. Ama git konuş derim. Bu arada dershaneyi öyle şeyler için aksatırsan kafanı kırarım çalış elinden geleni yap ve imkanlarını en iyi şekilde değerlendir.

Yok be konuşmam baksın eğer konuşmaya çalışırsa açılırsa falan yok derim belki biraz çirkinsin falan derim :D
@BlackCaT tesadüf deyip konuyu geçiştirin hocam, karşı taraf 3-5 bakış atınca aşık olucak değilsiniz sonuçta. 🤷🏿
Zaten öyle diyorumda dikkatimi çekti sadece
 

Geri
Yukarı