Dertleşelim

• Konuyu başlatan Apx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 319
  • Görüntüleme 15.749
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2 haftadır "makina" gibi çalışıyorum. Sınavlar çok bunaltıyor ve bir yanlışın bedeli çok oluyor. 1 ay önceki oyun oynadığım zamanı özledim. Ve bundan sonra da devamlı çalışmaya devam edeceğim. 2022'de üniversite sınavım var.

Morallik:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Birkaç haftadır Sosyal, Discord, Steam karmaşası çok sinirimi bozdu. @The Executioner bilir.
Bana dogrudan soylemesen de fark ettim. Tam olarak ne oldugunu bilmedigim icin bir sey soylemeyecegim. Aciklama yapmani istemedim.

Bu arada, kimse RPCS3 konusu acmiyor son zamanlarda. 😠

Senin dersler nasıl bu arada? Hiç konuşmadım dersleri seninle.

AYT'ye geçtim, AYT matematik bitmek üzere, integrale geçerim yakında herhalde. Onun haricinde 2 günde bir deneme yapıyorum. Fen derslerini hiç sorma, açık fazla :D Umarım kısa sürede kapanır :D

Bana dogrudan soylemesen de fark ettim. Tam olarak ne oldugunu bilmedigim icin bir sey soylemeyecegim. Aciklama yapmani istemedim.
Yani, bu forum bana çok şey kattı ama bir yandan da, o kadar yardım eli uzattım ama karşılığında nefret ve kin aldım. Kendim yardım eli isteyince de, kimse tutmuyor maalesef. Üstüne millet sosyal medyalarıma da yapışınca, gına geldi. Birkaç hafta falan Sosyal'e adam akıllı girmedim, hatta tekrardan bırakmayı düşündüm. Daha çok düşündüm, dert ettim kendime ama en sonunda takmayayım dedim, geçtim. Hala düşünüyorum, acaba ben bu foruma başlamasaydım daha iyi bir yaşamım olur muydu diye?

Daha çok yaşadığım tatsız olay var, anlatırsam boşa canını sıkarım. Derslerin var, kafanı karıştırmayayım.

Uzun süre bu forumda kalmak, asosyal yapar. Biraz salmak lazım.

Yani, bu forum bana çok şey kattı ama bir yandan da, o kadar yardım eli uzattım ama karşılığında nefret ve kin aldım. Kendim yardım eli isteyince de, kimse tutmuyor maalesef. Üstüne millet sosyal medyalarıma da yapışınca, gına geldi. Birkaç hafta falan Sosyal'e adam akıllı girmedim, hatta tekrardan bırakmayı düşündüm. Daha çok düşündüm, dert ettim kendime ama en sonunda takmayayım dedim, geçtim. Hala düşünüyorum, acaba ben bu foruma başlamasaydım daha iyi bir yaşamım olur muydu diye?

Daha çok yaşadığım tatsız olay var, anlatırsam boşa canını sıkarım. Derslerin var, kafanı karıştırmayayım.
Yakında görüşemeyeceğiz Mai adam.

Uzun süre bu forumda kalmak, asosyal yapar. Biraz salmak lazım.
"Techno3030" ile tanıdım, hocam meyve veren ağaç taşlanır :) Varsın olsun cahiller laf söylesin. Taklitler aslını yaşatır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı