Haruki Murakami
Hectopat
Kurban grubu, rock müzik sevdasına onların sayesinde başladım. Ondan koydum, sence ne yapayım?@Haruki Murakami O nasıl profil fotoğrafıymış yahu? Hem sürekli değiştiriyorsun, hem de iyi değil
Şimdi dertlenebilirsin![]()
Kurban grubu, rock müzik sevdasına onların sayesinde başladım. Ondan koydum, sence ne yapayım?@Haruki Murakami O nasıl profil fotoğrafıymış yahu? Hem sürekli değiştiriyorsun, hem de iyi değil
Şimdi dertlenebilirsin![]()
Yok yok, kalsın. Böyle muhabbet daha iyi.Şu an böyle konuşuyorsun, İnşallah bir gün yüz yüze görüşürsek yaparım size bir mokapot?![]()
A-anime kızıOndan koydum, sence ne yapayım?
İmzanızdaki kahve sütsüz ama. Bunun bir anlamı olmalı.Sütsüz kahve içmem, içemem. Kütük gibi oluyor tadı :/
Neden ya? Sen de ne katı adammışsın ha Samo? Günün birinde iki lafın belini kırmayalım mı yani?Yok yok, kalsın. Böyle muhabbet daha iyi.
Hayatımda hiç anime izlemedim, belki seversem yaparım.A-anime kızı![]()
İşim var. Ek olarak sanaldan biriyle görüşmeyi çok sevmiyorum.Neden ya? Sen de ne katı adammışsın ha Samo? Günün birinde iki lafın belini kırmayalım mı yani?![]()
İzle bence, öneririm. Derslerden zamanın artıyorsa, önerebilirim birkaç tane.Hayatımda hiç anime izlemedim, belki seversem yaparım.![]()
Şimdi burada paradoksa bağlama bizi. Dersim var diyorsan ya lisede ya da ünidesin? Muhtemelen lisedesin, o zaman önemli bir ''iş'' de yapmıyorsundur. Hadi bu bahaneni çürüttüm, sanaldan biri ile görüşmeme sebebin nedir acep?İşim var. Ek olarak sanaldan biriyle görüşmeyi çok sevmiyorum.
Neden olmasın?İzle bence, öneririm. Derslerden zamanın artıyorsa, önerebilirim birkaç tane.
Tatsız olaylar yaşadım, ondan.Hadi bu bahaneni çürüttüm, sanaldan biri ile görüşmeme sebebin nedir acep?
Bunny Girl Senpai, Wandering Witch olabilir. Bunny'nin filmi de var, izle onu da.Neden olmasın?
Merak etme, biz seni yüz üstü bırakıp satmayız agam. Bak insanlara kolay kolay agam demem kıymetini bil.Tatsız olaylar yaşadım, ondan.
Death Note?Bunny Girl Senpai, Wandering Witch olabilir. Bunny'nin filmi de var, izle onu da.
Ben de önereyim birazcık, eski çizimler sorun olmayacaksa güzeldir bunlar.Şimdi burada paradoksa bağlama bizi. Dersim var diyorsan ya lisede ya da ünidesin? Muhtemelen lisedesin, o zaman önemli bir ''iş'' de yapmıyorsundur. Hadi bu bahaneni çürüttüm, sanaldan biri ile görüşmeme sebebin nedir acep?
Neden olmasın?
Buluşmayacaksın ki? Hiç hem de...Neyse, bu konuyu uzatıp fazla canını sıkmayacağım. Ama bu bir gün techno3030 ab ile buluşmayacağım anlamına gelmez.
Çok klişe öneri olurdu.Death Note?![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.