BalikŞuşişi
Kilopat
- Makaleler
- 1
Tahmin et kim geri geldi.Mashiro tabii ki. Bir de nickini tekrar Balıksushisi yaptın mı, tam olur. Nerede o eski Balıksushisi'leri...
Tahmin et kim geri geldi.Mashiro tabii ki. Bir de nickini tekrar Balıksushisi yaptın mı, tam olur. Nerede o eski Balıksushisi'leri...
İşte bu!Tahmin et kim geri geldi.
Çok güzel olurdu. Keşke öyle bir şey olabilse ancak sırf bana özel olmasını istemezdim. Ya herkese, ya kimseye.@BalikŞuşişi Bu değildi. Neyse, yine iyi. Bence yönetim size özel GIF yapsın, her PP'yi koyun.
O zamanlar daha iyiydim, evet. David koyduktan sonra kotu olaylar yasandi. Erol Cloud koymustum 1 gunlugune. Simdi de kamyon var. Bu olaylar da kotu zamana denk geldi.Joel profilli İrfan B zamanları gerçek İrfan B zamanlarıydı dersem, linç yer miyim?![]()
PP’nin gerçek sahibi geri döndü.Tahmin et kim geri geldi.
Özel değilse kötü olayları anlat yahu, dertleşiyoruz burada. Klavyen İngilizce olmuş, onu fark ettim. Biri Türkçe tuşlarını falan mı çaldı?O zamanlar daha iyiydim, evet. David koyduktan sonra kotu olaylar yasandi. Erol Cloud koymustum 1 gunlugune. Simdi de kamyon var. Bu olaylar da kotu zamana denk geldi.![]()
Ama bunu hak ediyorsunuz, herkes başka PP istiyorÇok güzel olurdu. Keşke öyle bir şey olabilse ancak sırf bana özel olmasını istemezdim. Ya herkese, ya kimseye.
Hayır, sadece siz değilsiniz. Ben de katılıyorum, mesela troll fotoğraflar kötü izlenim bırakır bende.Umarım sadece ben böyle düşünmüyorumdur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.