Dertleşelim

Sizin işinizde zor LGS ben girmemiştim düz Anadolu gittim gayet memnunum diyeceğim daha okula gitmedim. Bakalım göreceğiz ben okumayı pek düşünmüyorum yazılım yapıyorum oyun, site derken öyle ilerlemeyi düşünüyorum.
Eğer anadolu lisesini okuyup üniversiteye gitmezseniz vasıfsız olursunuz, iş edinmeniz zor olur. Meslek lisesini tercih edebilirsiniz. Hayatınızı oyun, site vs. şeylere adamayın, bir bakmışsınız ki tutmuyorsunuz.
 
Ciddi anlamda berbat, arkadaşlarımı göremiyorum -o kadar zaman oldu ki arkadaşlığımız bile kalmamış olabilir-. Sınav için görüştüğümüzde konuşamadık, muhabbetimiz falanda değişmişti. Eski arkadaş grubumun ortamı sarmadı :/.

Her ay illa şehir dışına çıkıyoruz ve baydı artık. 2022 LGS'ye kadar çıkmamam lazım fakat taktılar çıkaracaklar galiba, öyle.

Senin işinde zor insanın piskolojisi bozuluyor be yapacak bir şey yok inşallah düzelecek her şey dicemde öyle gözükmüyor yurt dışına çıkmak istiyorum ama dil ve aile için gidemiyorum.
Benim berbat ötesi hele bugün LGS'ye girdim matematik, Türkçe rezalet ziya abimize sonsuz teşekkürlerimizi iletiyoruz bu kadar kolay soru sorduğu için 😔

Cidden ya corona döneminde zor sorumu sorulur bari basit sorsalarmış.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı