Dertleşelim

Yeterli değil hocam, herhangi bir işe girip karın doyurması kolay bir mevzu benim için ancak bununla yetinmek istemiyorum.

Öyle hocam tabii haklısın. Ama ailen parana karışmıyorsa hiç yoksa istediğin kıyafeti alır giyersin, canının istediğini yersin, ufak şeyler alırsın bileklik, saat, kulaklık falan. Yani bir şeyler yapılır.
 
5 senelik ilişkimin biteli neredeyse 3 ay oldu.Onun umrunda değil ama ben hala çok fazla iniş çıkış yaşıyorum.Yeni bir hayata başlamış gibiyim,2 ay sonra da askere gideceğim.Kendimi yeniden tanıyor gibiyim.Bakalım hayat neler göstericek.
 
5 senelik ilişkimin biteli neredeyse 3 ay oldu. Onun umurunda değil ama ben hala çok fazla iniş çıkış yaşıyorum. Yeni bir hayata başlamış gibiyim, 2 ay sonra da askere gideceğim. Kendimi yeniden tanıyor gibiyim. Bakalım hayat neler gösterecek.

Bazen hayat geçmiş tamamen sıfırlanmış, yepyeni bir versiyon ile devam ediyor gibi geliyor bana da.
 
Bu kısa zaman dilimi içerisinde hayatımda tramva yaratacak şeyler gördüm. Şu Esra Erol'da izlediklerinizin birkaçını canlı canlı yaşadım. Daha geçen gün şahit olduğum bir pislik yüzünden artık asla mutlu olamayacağım gibi. Yaşıtlarıma bakıyorum, mutlular, aileleriyle mutlular. Benim onlardan ne eksiğim vardı? Kaderimiz, memleketimiz...
 
Bu kısa zaman dilimi içerisinde hayatımda tramva yaratacak şeyler gördüm. Şu esra Erol'da izlediklerinizin birkaçını canlı canlı yaşadım. Daha geçen gün şahit olduğum bir pislik yüzünden artık asla mutlu olamayacağım gibi. Yaşıtlarıma bakıyorum, mutlular, aileleriyle mutlular. Benim onlardan ne eksiğim vardı? Kaderimiz, memleketimiz...

Özel değilse anlatinsana hocam merak ettim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı