Dertleşelim

İçiniz parçalanacak ama paylaşmak istedim.

megasovalye.jpg
 
Ne yaparsam yapayım ailemi mutlu edemiyorum. Okul notlarım çok iyi, her işimi yapıyorum. Ev işlerine de yardım ediyorum. Ama hep daha fazlasını istiyorlar. Yeni bir telefon istedim elimde Huawei P Smart 2018 vardı. Telefonu değiştirir değiştirmez beni şeytan olarak görmeye başladılar. Kendileri her yıl telefon değiştiriyorlar ben değiştirince para sömürücü oldum. Rahatlamak için bir bilgisayar oyununa giriyorum, orada para için bazen insan öldürmek gerekebiliyor. Biliyorsunuz. Ama diğer insanlar da gelip beni öldürebilecek iken herkes bana "Irkçı, kadınları düşünmeyen, boşuna insan öldüren kişi" demeye başladılar. Ufacık dünyada hiç bir şekilde mutlu olamayacaksak neden yaşıyoruz ki? Keşke kendimizi bu dertten kurtarmanın kolay bir yolu olsaydı.
Ne kadar çabalarsanız çabalayın mutlaka karşı gelecek bir kişi olacaktır size , aileler genel olarak çocuk değil sisteme kobay yetiştirme derdimde şu şarkı sözü her şeyi açıklar nitelikte ;

Üzerime geliyorlar istemsizce
Okulumu bitirip o kararı verene kadar
Endişe korku ve sınav stresinden
İbaret bir dönem halimden anlamak
İstiyor mu ailem?
Birkaç sene daha dayan derler
Paranı kazan aile kur da
Bahsetmediler hayallerden


Her şeyi özetlemiş adam :).
 
Bazen yalpalıyor insan. Duraksıyor aniden. Bir kağıt veriliyor eline insanın ve çizilmesi isteniyor. Çizdikçe, boyandıkça anlam ve ahenk buluyor kağıt. Belli bir süre sonra kağıt aşınmaya başlıyor. Suçu insanda buluyorlar. Öyledir ki dünya işi de bununla eş değerdir. Söz verir insan kendine bir daha bir kağıda bulaşmayacağım diye. Zaman gelir seyran geçer bir kağıt daha tutuştururlar insanın eline. Aynı şeyi tekrar yapmasını isterler. Çizmeyin, boyamayın. Çizik atmayı değil çizmeyi, boyamayı değil renklerle dans etmeyi öğrenene kadar hiçbir kağıda bulaşmayın. En önemlisi; Bakmayı değil, görmeyi öğrenin.
 
•Yaşıtlarımın gerisinde kalmak ve fiziksel sorunları takıntı yapıp durmadan kendimi ezmem.

•Bu son birkaç aydır gelen son derece yanlızlık ve boşluk hissi.

•Gelecek korkusu ileride işe yaramaz ya da işsiz hep ailesinin eline bakan birisi olmaktan korkmak.
Kendi dış görünüşümden hiç memnun olmayan birisi olarak şunu söyleyeyim , kendimize çok kötü geliyoruz ama bizim hiç sevmediğimiz hiç umursamadığımız özelliklerimiz başkalarının çok hoşuna gidebiliyor. Örnek verecek olursam saçımı sevmezdim sürekli kötü derdim çok değer verdiğim birisi saçın çok güzel bence dedi o anda anladım :).
 

Geri
Yukarı