Çözüldü Steam Desteğe yazılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Hocam bir arkadaşımız demişki "Steam destek parolamı unutum dedikten sonra istediği Gmail'i salladım alta kullancı adıyla gir şeçeneğini seçtim oradan bana e postamın belli bir kısmını söyledi önceden girdiğim şifrelerimin bazılarını deneyip Gmail'i kurtardım Steam Guard'ı girdim ve sorun halloldu"

Başka bir konuda aynı sorunu buldum.

İstediği Gmail'i salladım derken ne demek istemiş.

Burayı deneyin.

O kadar çok denedim ki uyarı verdi bekleyeceğim birazcık.

Steam'in içinden buldum bir şekilde teşekkür ederim.
Steam'ın kendi içinden desteği denediniz mi?
Bir de hesap çalınmasında bilgisayarınızda virüs varsa olabilir. Tavsiyem: Hesabı kurtarın 2 faktörlü doğrulama uygulaması kullanın. Bilgisayarınızı ve cihazlarınızı formatlayın. 2 faktörlü doğrulama uygulaması Google'nin kendi programı var.

Steam'ın kendi içinden desteği denediniz mi?
Bir de hesap çalınmasında bilgisayarınızda virüs varsa olabilir. Tavsiyem: Hesabı kurtarın 2 faktörlü doğrulama uygulaması kullanın. Bilgisayarınızı ve cihazlarınızı formatlayın. 2 faktörlü doğrulama uygulaması Google'nin kendi programı var.

Bulamadım Steam'in içinde.

Bulamadım Steam'in içinde.
Bu linkin en altına gidip parola sıfırlamayı deneyin.

Steam destek sayfasında bu yazıları buldum. Umarım işine yarar hocam.

Adım 1 - bilgisayarınızı taratın.
Virüsler, tuş kaydediciler, casus yazılımlar ve diğer kötü amaçlı yazılımlar Steam hesap adınızı veya parolanızı çalabilirler. Steam hesabı'nızın parolasını değiştirmeden önce, virüs ve casus yazılım taraması yaparak bu tür programların bilgisayarınızda bulunmadığından emin olmalısınız.
Adım 2 - e-posta adresinizin parolasını değiştirin.
Steam hesapları genellikle ilişkilendirilmiş e-posta hesabının ele geçirilmesi ile birlikte ele geçirilebilir. E-posta hesabınızdaki şifreyi değiştirmek, Steam hesabınızın ikinci kez çalınamayacağını veya Steam destek'ten yardım alınamayacağını garanti altına alacaktır.

Bu linkin en altına gidip parola sıfırlamayı deneyin.

İşte olmuyor hocam burada.

Steam destek sayfasında bu yazıları buldum. Umarım işine yarar hocam.

Adım 1 - bilgisayarınızı taratın.
Virüsler, tuş kaydediciler, casus yazılımlar ve diğer kötü amaçlı yazılımlar Steam hesap adınızı veya parolanızı çalabilirler. Steam hesabı'nızın parolasını değiştirmeden önce, virüs ve casus yazılım taraması yaparak bu tür programların bilgisayarınızda bulunmadığından emin olmalısınız.
Adım 2 - e-posta adresinizin parolasını değiştirin.
Steam hesapları genellikle ilişkilendirilmiş e-posta hesabının ele geçirilmesi ile birlikte ele geçirilebilir. E-posta hesabınızdaki şifreyi değiştirmek, Steam hesabınızın ikinci kez çalınamayacağını veya Steam destek'ten yardım alınamayacağını garanti altına alacaktır.

Hocam maili değiştirmiş.

Hocam maili değiştirmiş.

Hocam bir arkadaşımız demişki "Steam destek parolamı unutum dedikten sonra istediği Gmail'i salladım alta kullancı adıyla gir şeçeneğini seçtim oradan bana e postamın belli bir kısmını söyledi önceden girdiğim şifrelerimin bazılarını deneyip Gmail'i kurtardım Steam Guard'ı girdim ve sorun halloldu"

Başka bir konuda aynı sorunu buldum

Hocam maili değiştirmiş.

Burayı deneyin.

Başka bir konuda aynı sorunu buldum.

İstediği Gmail'i salladım derken ne demek istemiş.

Burayı deneyin.

O kadar çok denedim ki uyarı verdi bekleyeceğim birazcık.

Steam'in içinden buldum bir şekilde teşekkür ederim.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı