Devlet hastanelerinin diyet uzmanları sağlıklı kilo verdirir mi?

YKS öğrencisi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar normalde diyetisyenler parayla işini yapıyor. Ama devlet hastanelerinde parayı vermeye gerek kalmıyor. Ben şu an 88 kiloyum ve diyet yapmak yani kilo vermek istiyorum. Diyetisyene gitsem çoğu şeyi yasaklayacak. Örneğin kola, ekmek, pirinç pilavı gibi. Peki ben bu yasakladığı şeyleri yemesem kilo verdirir mi? Yürüyüş yapmakta önemli ama önce her şey boğazda bitiyor. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir?

Arkadaşlar normalde diyetisyenler parayla işini yapıyor. Ama devlet hastanelerinde parayı vermeye gerek kalmıyor. Ben şu an 88 kiloyum ve diyet yapmak yani kilo vermek istiyorum. Diyetisyene gitsem çoğu şeyi yasaklayacak. Örneğin kola, ekmek, pirinç pilavı gibi. Peki ben bu yasakladığı şeyleri yemesem kilo verdirir mi? Yürüyüş yapmakta önemli ama önce her şey boğazda bitiyor. Sizin bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Hocam erkekseniz fitness + sağlıklı beslenme hem güzel vücut hem kondisyon hem zayıflama için yardımcı olur. Bazı salonlarda ücretsiz diyetisyen desteği oluyor araştırabilirsin.

Diyetisyende başta kilo veriyor gibi olursun, az bir şey verirsin sonra ya sabit kalır ya da geri fazlasıyla alırsın verdiğin kiloları. Diğer hocamın dediğini diyetisyene gitmek yerine yapman sana çok daha faydalı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı