Devlet madalyalarından Atatürk kabartması kaldırıldı

  • Konuyu başlatan Lodge
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 223
  • Görüntüleme 13B
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kaynak. Danıştay 10. Dairesi tarafından alınan kararla birlikte, devlet madalyalarından Atatürk kabartması kaldırıldı. Yorumlarınızı merak ediyorum.

1615639574542.png


Gerçekten şaka gibi, yazıklar olsun diyorum.
 
Yapmadığını nerden biliyorsun?
Benim şu an sana ne dediğimi de bilemezsin. Delikanlı ol, lafının ardında dur. İsteyenler sevdiğini belirtiyor, madem tersini dedin, delikanlı ol, söv hadi.
Sizin de işiniz zor be... Kurucusunu sevmediğiniz bir ülkede yaşamak ve her yerde o adamın resmini, ismini görmek duymak zorundasınız. Hayat boyu vatansızlık. Gerçekten zor.
Hadi bekliyorum, delikanlı ol, lafını tamamla.
Laga luga yapmadan, bekliyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İsteyen sever, isteyen söver arkadaşlar. Bu arkadaşı herkes sevmek Zorun'da değil. ( Kamaldan bahsediyorum) Yani neden ben bu arkadaşı sevmek zorundayım? İstediğimi savunurum, ister kemalist olurum, ister olmam. Hayır sevmeyenler neden düşman oluyor anlamadım... Her neyse, hayatınız'da başarılar dilerim.

Dozu fazla kaçırdın sanırım.😒 Seni bir ayıltalım istersen, ne dersin? Sevmiyorsan köşende paşa paşa oturursun. Şu anda rahatça şu mesajı yazabilmeni sağlayan ve insanların saygı duyduğu bir bireye küfür ette görelim. Niye sevmiyorsun desek gerekçe bile sunamaz. Hep bir muhalefet olma çabası. Biz Atatürk'ü unutmadıkça ve unutturmadıkça kudurursunuz artık.




Sözde göz ardı etmişti, şimdi cevap veriyor. Asıl Cem Yılmaz sen gibisin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı