Devlet okulu mu özel okul mu?

Ben de aynı ikilemde kalmıştım. Devlet okulunda kaldım ve pişman değilim. Bilkent Bilgisayar Mühendisliği’nde okuyorum şu an. Mezun olduğum lise ortalama bir anadolu lisesiydi.
 
Sen gelmessin 11. sınıfa, bırak çocukların laflarını, okul ortamını falan, dersler iyi olsun yeter. Hayatının en önemli 2 yılı var önünde.
Ortam benim için önemli değil zaten 9 ve 5 sene arası arkadaş olduğum insanlar var içlerinde.Benim için zaten ortamı sallıyorum . Kendi halinde takılan biriyim. En önemlisi eğitim ortamıda çok takmadığım bir kriter.
 
Özel okul kadar saçmalık görmedim şöyle hesaplarsak 1. sınıftan beri özel okula göndersen lise de özel okul desen 12X50.000 600.000 TL bu paraya çocuğa ev alırsın :D.
 
Abi siz şaka mısınız? Çocuğun hayatı söz konusu siz hala ortam diyorsunuz, özel okuldan sana en en az 10-20 puan gelir bu da en az 5000 kişinin önüne geçmek denir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İmam hatip istenir mi be? :/

Aile baskısı diyelim sonra zaten kendileri de fark etti proje imam hatip olsa da bir fark olmadığını. Hocaları kendi seçiyor deniyor ama gelen hocaların çoğu torpille aynı dernekde oldukları için falan gelmiş. Dinciler ki onları iyi beklemiyordum kat kat iyi insanlardı ve onlar torpilsiz gelmişlerdi. Zaten bunları okulun çoğu hocasıda söylüyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı