Kur'an'daki ayetlerle yasa hazırlamaya kalksak en fazla 5 tane falan yazabiliriz zaten. Geri kalanı insana kalıyor. Şeriat isteyenlerin tam olarak ne istediğini anlamış değilim.
Kur'an'daki ayetlerle yasa hazırlamaya kalksak en fazla 5 tane falan yazabiliriz zaten. Geri kalanı insana kalıyor. Şeriat isteyenlerin tam olarak ne istediğini anlamış değilim.
Günümüz bilimiyle Tanrı'yı inkâr etmek komik artık. Aynı ateist argümanları dolaşıp dolaşıp duruyor ve hiçbir geçerlilikleri yok. Hepsine çok kez cevap verildi veya içi boş argümanlar. Kur'an konusu senin okuyup anlamana kalmış.
İslam ve Kur'an araştırmacısı bir felsefecinin ne yapması beklenebilirdi ki? Ayrıca ben hiç Caner Taslaman'ın Celal Şengör kadar hit olduğunu bir kere bile görmedim. Sokaktan çevirdiğimiz herkes Şengör'ü tanır ama Caner Taslaman'ı bir kişi bile tanımaz, özellikle de küçük şehirlerde.
Günümüz bilimiyle Tanrı'yı inkâr etmek komik artık. Aynı ateist argümanları dolaşıp dolaşıp duruyor ve hiçbir geçerlilikleri yok. Hepsine çok kez cevap verildi veya içi boş argümanlar. Kur'an konusu senin okuyup anlamana kalmış.
Amacı olduğunu söylemedim. Büyük patlama teorisiyle beraber ateizmin kalesi düştü ve kuantum fiziğinde de yeni gelişmeler var. Metafizik bile kısmen bilimle temellendirilebiliyor eskiden tamamen felsefe alanında olmasına rağmen. Neyse, konuyu dağıtmayalım. İyi sosyaller hocam.