Devletin yönetim biçimi nasıl olmalıdır?

Yok demeyeceğim :D patatesle bu kadar oluyor demek ki.
Eğer doğru uygulanırsa tüm yönetim şekilleri kullanılabilir aslında.
Sadece Sovyetleri örnek göstermek yanlış olur, Yugoslavya iyi uygulanan ülkelerden biridir.

Sadece Sovyetleri örnek göstermek yanlış olur, Yugoslavya iyi uygulanan ülkelerden biridir.
Ben daha doğrusu divani lugati türkteki dediği gibi Türklerin müslüman olmadan türk olmadığı gibi ve Osmanlının altın çağında kullandığımız sistemi isterim.

Öyle bir ülke yok komünizmle yönetilen ülkeler sefildir gelişmemeye mahkumdur.

Kız falan değilim kanka nereden çıkarttın? Profilimdeki kişinin 20M takipçisi var ispanyol dizi oyuncusu manken. Gerçekten patatesle bu kadar oluyor demek ki.
Nerden bileyim, Ben Şuan için en iyisi hangisiyse onu seçerim.

Öyle bir ülke yok komünizmle yönetilen ülkeler sefildir gelişmemeye mahkumdur.
Yav he he. Komunizmle yönetilen ülkelere bir bak SSCB en güçlü devletti 1980lerin öncesinde, ABD bile zor baş ediyordu. Nazileri yok etti. Daha saymamı ister misin?

Nereden bileyim, Ben şu an için en iyisi hangisiyse onu seçerim.

Komünizmle yönetilip güzel olan, halkın sefil olmadığı, halkı uyutmak için alkol fiyatlarının ucuz olmadığı, gelişmeye kapalı olmayan bir ülke yoktur. Bunu komünizmi de fakirler destekler burjuvaya karşı nefretlerinden dolayı. Ama şunu da unutma komünistin komünistliği parayı bulana kadardır. Yani görüşü olmaz fiyatı olur.

Komünizmle yönetilip güzel olan, halkın sefil olmadığı, halkı uyutmak için alkol fiyatlarının ucuz olmadığı, gelişmeye kapalı olmayan bir ülke yoktur. Bunu komünizmi de fakirler destekler burjuvaya karşı nefretlerinden dolayı. Ama şunu da unutma komünistin komünistliği parayı bulana kadardır. Yani görüşü olmaz fiyatı olur.
Ben zaten komunist değildim, Fatih Sultan Mehmet gibi birisi olmak isterim. Naptınız bana

Technopat Haberler

Geri
Yukarı