Dexter Dizi Replikleri

Ziya Erkara

Kilopat
Katılım
7 Temmuz 2012
Mesajlar
806
Makaleler
7
Yer
Bucak | Burdur | Turkey
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
38344_dexter-wallpaper1920x1200_2_thumb.png


Dexter'dan beğendiğim replikleri paylaşıyorum.

Siz de beğendiğiniz replikleri bu konu altında paylaşabilirsiniz. ;)

-Repliklerin devamı gelebilir, gerçekten paylaşmaya değer replikler var. :)


''Hayat o kadar fani,o kadar kırılgan ki. Her nefesimiz son nefesimiz olma potansiyeline sahip..."


"Annem gözlerimin önünde öldürülmüştü. Kanın anlamını arayacağım bir yaşamı neden seçmiş olduğum şimdi anlaşılıyor.Ona ait tek anım, her yanımın ona bulanmış olması…"

"Herkes üzüntülerini saklayan maskeler takıyor, elbette benim de bir maskem var.. Beni üzgün gösteren."

"Uzak tutmaya çalışsak da hayatımıza girmenin bir yolunu bulurlar. Ta ki onlara ne kadar ihtiyacımız olduğunu fark edene dek."

"Çoğu insana ölümle başa çıkmak zor geliyor. Ama ben çoğu insan değilim. Bana asıl bu keder rahatsız edici geliyor. Bir katil olduğumdan değil neden bu kadar duygulandıklarını anlamıyorum ve bu yüzden de duygulanırmış gibi yapmam zor oluyor. Böyle durumlarda güneş gözlüğü bayağı kullanışlı…"

"Herkes gerçek kişiliğini saklıyor. En azından arada bir. Bazen benliğinizin o bölümünü o kadar derine gizliyorsunuz ki onun orada olduğunu birinin size hatırlatması gerekiyor…"


 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dexter'ın devamını heyecanla bekliyorum, favori repliğim: "Dexter Morgan: No blood. No sticky, hot, messy, awful blood; no blood at all. Why hadn't I thought of that? No blood. What a beautiful idea!"

Çevirisi: " Kan yok. Yapışkan, sıcak, bulaşıcı, berbat kan; hiç kan yok. Neden bunu ben düşünmedim ki? Kan yok. Ne kadar güzel bir fikir!"

ipKaxeh.jpg
 
Severek izlerim tüm sezonlarını bitirdim tekrar izledim. Süper bişi bu dexter. Ama 9.sezon çıkmayabilir diyorlar. Yani çıkmayacakmış Dexter'ın son sezonuna hazırlanıyoruz.
 
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı