DFS bilgisayar rezilliği

Aldığınız her iki üründe sıfır kapalı kutu muydu ? Bence firmanın değişim ve iade yapması bile iyi bir şey. Vatan bilgisayar, amazon, hepsiburada haricinde hiç bir firma bu şekilde işlem yapmıyor. Mesela itopya servise göndermeden asla iade, değişim yapmıyor.
Tabi ki değişim yapması güzel ama aynı mağazadan alınan 2 kartta da problem çıkınca 14 günlük yasal hakkım var diye iade talep ettim.

Evet bu yasal hak ama itopya asla uygulamıyor. Arızalı çıkan psu yu 10 gün sonra servisten onay gelince iade almışlardı. 14 gün olayını takmıyorlar.
Kutusu açılan elektronik ürünler arıza olup olmadığı konusunda servise gönderilir zaten. Amazon hariç her firmanın yaptığı bu. Hepsiburada'da zamanında aynı şeyi yapmıştı bana. Eğer keyfi iade yaptıysanız da ürüne zarar verilip verilmediği ve tekrar satılabilir durumda olup olmadığı hakkında bilgi almak için servise gönderim sağlanır.

Arkadaş da dediğinizi yapmış ve memnuniyet durumu hakkında bizleri bilgilendirmek için konu açmış.
Aynen öyle. Ben en fazla kartın ücretini kaybederim süreç olumsuz ilerlerse ama onlar ne kaybeder bilemem. Konuyu açma sebebim alışveriş yapacak arkadaşları bilgilendirmek.

İlgilenmişler işte, her firmada oluyor böyle şeyler ayrıca hiçbirinden almayalım o zaman
iade sürecini açtırıp sonrasında neden iptal ediliyor peki ?

Elimden 3 tane 4080 geçti farklı modelleri. Hepsinde cw var ama kapak kapalıyken duyulmuyor. Kapalıyken duyuluyor ise sıkıntı büyük. PSU 1200 watt 80+ platin Thermaltake:)

İlk kart kapak kapalıyken bile rahatsız ediyordu hocam 2. kartta cw yoktu benim tahminim yazılımsal bir sıkıntı vardı ama DFS'deki arkadaşlar suçu kabloya attı. İade sürecini oluşturduktan sonra bir de. Çok garip gerçekten.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı