Battle.net Diablo II: Resurrected indirimde

PSN Store'da fiyat hatası var; Diablo II Res. + Diablo III full paket 140₺:

1750237826383.png

Üçüncü oyunun grafikleri/renkleri sahiden başka. Dörde geçince üç ne kadar renkliymiş dedik. Üç o konuda başka.

Üçü eğer on sene önce alıyım mı deseydiniz alın derdim. Çünkü online oyunda sezonları oynamış olacaksınız. Ama üçte şu an sezon işi bitti. Sadece son sezon ve hikâye oynayabilirsiniz. Sizin kararınız.

Season sistemi devam ediyor. Ben hâlâ Diablo 3 oynuyorum. Season 29’dan itibaren tamamen yeni içerik eklemeyi bıraktı. Önceki season temalarının remiksleri ya da tekrarı üzerine ilerliyor. Şu an 6 Haziran’da gelen Season 35, aslında Season 19 teması. 12 Eylül'de Season 36 gelecek.

Season sistemi devam ediyor. Ben hâlâ Diablo 3 oynuyorum. Season 29’dan itibaren tamamen yeni içerik eklemeyi bıraktı. Önceki season temalarının remiksleri ya da tekrarı üzerine ilerliyor. Şu an 6 Haziran’da gelen Season 35, aslında Season 19 teması. 12 Eylül'de Season 36 gelecek.
Az önce satın aldım 2 ve 3. Oyunu hocam. Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Xbox'ta da fiyatlar uygun ama konsol için. Diablo 4'ü konsolda denedim de oynayamadım😄. Yoksa hepsini alırdım. Diablo 4 için genişleme paketi olan için fiyat muazzam iyi. 6. sezonda 800₺'ye anaoyun, 1.050₺'ye de DLC almıştım.

Screenshot 2025-06-18 at 14-56-22 Diablo için arama sonuçları Xbox.png

Son düzenleme:
Yeni içerik olayını demek istedim.

Bu arada indirimin PS için olduğunu şimdi öğrendim, üzdü. PC'de fiyat çok düşmemiş.

Edit: PC'de de varmış indirim.
IMG-20250618-WA0037.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı