Diablo IV almaya değer mi?

Çato Reis

Centipat
Katılım
4 Eylül 2022
Mesajlar
467
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar son indirimde Diablo IV aldım ve 1200 TL yani indirimde kaçırırım diye düşünmeden aldım şimdi size sormak istiyorum.

Diablo IV 1200 TL'ye değer mi?
 
1200 lirayı nasıl sınıflandırdığına bağlı günümüzde 1 sinemaya gitsen yemek yesen 1200 lirayı bulur zaten 1200 lira çok değerli değil artık maalesef.
 
Zevkler ve renklerle açıklanabilecek bir şey bu. Seviyorsanız oyunu değer tabii ki.

Fakat misal kendimden örnek vereyim. Çok azılı bir Blizzard müşterisiyim. Diablo 2'ye zamanında binlerce saatini vermiş birisiyim. Buna rağmen değmez/değmedi benim için. Diablo 3 de kendi adıma fiyaskoydu. Diablo 4 de hiç karşılamadı beklentimi. Bugün 1200 değil 100 TL'ye düşse yine vermezdim. Hala o türün zirvesinde Path of Exile var benim açımdan. Ama hiç bilmiyorsanız, epeyce uzun bir öğrenme süresi var. Şu sıralar Last Epoch da oynadım bir süre. Biraz oyun sonu içerik eksiği var ama Diablo'dan daha güzel geldi. Skill sistemi, monolith ve dungeon sistemi vs oldukça güzeldi.
 
Son düzenleme:
Zevkler ve renkler hocam. Oynama süresi uzun, sürekli yeni sezonlar ve içerikler geliyor. Dolayısıyla oyna bitir tarzında kısa bir oyun deneyimi sunmuyor. Deneyimleyeceğiniz bir çok karakter dungeon yetenek ağacı vesaire var. Bu açıdan bakarsanız üstüne üstlük Diablo tarzını seviyorsanız tabi ki değer. Şahsen ben oyunu satın aldığımdan beri bayram tatili gelsede oyuna gömülsem diye bekliyorum, kendimi biraz verdiğim zaman ertesi gün işe kalkamıyorum.
 
Diablo 3'ü yıllarca oynadım. Dördü de o kadar süre oynamayı umut ediyorum. Her sezon yenilenen görevler, itemler gibi değişiklikler olduğu için Diablo 4 uzun süre oynanacak bir oyun. Onun için o parayı hak ediyor.
 
Şimdi arkadaşlar ben Diablo tipi bir oyun hiç oynamadım Diablo serisine IV oyunla girdim yani gördüğüm yaşadığım her şey çok değişik gelecek.

Kısaca ilk deneyim olarak değer mi?
 

Geri
Yukarı