Diğer forumları değil de neden Technopat'ı seçtiniz?

Genel olarak araştıran az çok bilgili insanlar var yöneticiler dikkatli ama bazen çok aşırı kalabiliyor bu dikkatleri 3 4 kez kontrol edip paylaştığım konuda nasıl hata buluyorlar anlamıyorum. Buranın tek kötü yanı o marka alınmaz şu alınmaz diyen o markanın ürününü hiç kullanmamış dallamaların çok fazla olması.

" Bağlaç olan "de/da" ayrı yazılır.(kadarda --> kadar da) " çok anlayamadım bunu, bana da anlatır mısınız?
Eğer da ekini kaldırdığında cümle anlamını yitirmiyorsa ayrı yitiyorsa birleşiktir.
Örnek;
Onlarda kaldım.
Onlar kaldım.
Onlar da kalmış.
Onlar kalmış.

Birini raporlayınca en azından dikkate alıyorlar bu yüzden bu forumu seviyorum. Adı lazım değil farklı bir teknoloji forumunda konuyla alakasız, aşağılayıcı ve tartışmaya dönük bir mesajı raporladım, reddedildi ve aldığım cevap ''konuyla alakasız değil'' oldu. Bu forumda kurallar iyi uygulandığı için burada takılmayı seviyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00