Diğer Kategorilere Neden İlgi Yok ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Makaleler
61
"Masaüstü bilgisayarlar" ve "diğer konu dışı" bölümleri dışındaki bölümler mesaj sıkıntısı çekiyor arkadaşlar. 2 gün önce internet erişimi bölümüne açtığım konuya tek cevap gelmedi. Neden sitedeki diğer bölümlere ilgi gösterilmiyor?
(Farkettim ki bende çoğunlukla yukarıdaki 2 bölüme mesaj yazıyorum. )
Site ahalisi olarak hepimizin diğer konularada ilgi göstermemiz gerek arkadaşlar.

Haklısın, sen burayı idare et. Ben konuna mesaj yazıp geliyorum.

Benim gibi birçok kişi buraya cevap yazmaya değil gezmeye geliyor.

Son düzenleme:
Çok haklısın 2 gün önce fotoğraf bölümüne konu açmıştım hiç ilgi cevap yok.

Haklısın, sen burayı idare et. Ben konuna mesaj yazıp geliyorum.

Benim gibi birçok kişi buraya cevap yazmaya değil gezmeye geliyor.
Gerçekten de mesaj yazmışsınız:)

Çok haklısın 2 gün önce fotoğraf bölümüne konu açmıştım hiç ilgi cevap yok.
Bunun sebebi belki de çok fazla başlık olmasıdır. İnsanlara zor geliyor her başlığa girip mesajlara bakmak belki de.

Tablet bölümüne attığım konu yeni cevaplandı. Üzüntü verici...

Spora, bilime, sinemaya, dizilere, kitaplara yani genel olarak bilgisayar ve bilgisayarla ilgili şeyler dışındaki şeylere özellikle ilgisi olan üye sayısının azlığından kaynaklanıyor sanırım. Ben de isterim bilgisayar dışında şeyler de konuşulsun ama normal bir şeydir, teknoloji forumu sonuçta.

Bilgisi olan neden cevap vermesin ? Bilmediğimiz konuya cevap yazarsak yalan yanlış olur, ben sorun hakkında bildiğim çözümleri/cevapları paylaşıyorum.

Teknolji ile ilgili bir forum olduğu için, gündem genel olarak onları ilgilendirdiği içinve sorunlarımızın onlarla alalası olması yüzünden oluyor bu. Şaşırmaya gerek yok bence. Mesela "din" diye bir bölüm olsaydı fazla cevap gelmezdi belki konulara çünkü bu forumdakileri ilgilendiren bir bölüm değil genel olarak.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı