Diğer Kategorilere Neden İlgi Yok ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
@Emir Erenoğlu'na katılıyorum. Adam sormuş "Masaüstünü (D) diskine nasıl taşırım?"diye. Ben bunu bilmiyorum mesela...

@Silinen üye size de kırgınlığım var, hazır buldum söyleyeyim. "Technopat Caps 5" konusunda, er36po'ya capsimi beğenmediniz diye mesaj yazmışsın. Ama benim caps yaptığın capsimi beğenmemişsin. :D

Ben de size kırgınım konu açmıştım 3 haftalık ceza konusunda bana çok ağır bir üslup kullandınız. Ama benim için önemli değil kin beslemem. (y)

@er36po Dünkü mouse konusu var ya oradaki 20. mesajı aldırmayın. Böyleleri Technopat'ın adını lekeliyor.

Ayrıca @Xamazunga tam anlayamadım ne demek istediğinizi. :)

Teknoloji forumu olduğundan o bölümlerin daha fazla aktif olması normal bana kalırsa. Dizüstü bölümü de aktif bence epey. Kültür sanat tarzı bölümler fazla kullanılmıyor onun sebebini ben de anlamadım. Galiba teknoloji konuşulmak istendiğinde masaüstü, sıkılıp başka bir şeylerden bahsetmek isteyince diğer konu dışı bölümü kullanılıyor. :)

Bu ağır bir üslup değil mi? Siz Survivor Hasan mısınız? :D
Size karşı bir hakaret etmediğimi düşünüyorum. Ama yine de özür dilerim. Hadi sarılalım, barışalım. :)
Adsız.png

Bahsettiğim şey ise böyle bir caps yapmışsınız ama capsimi beğenmemişsin. Olay bu. :)

Adsız.png
Adsız1.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı