F 16 Fighting Falcon
Kilopat
- Makaleler
- 2
İnanıyorum.
İnançlarda kanıt aranmaz zaten.
Dostum itirazlarınıza karşı önceden sayısız karşı itiraz yazılmış olduğu bilmelisiniz. Bu karşı itirazların mantıksal olarak güçlü desteklere dayandığını da bilmediğiniz anlaşılıyor. Sadece bu konu altında vermiş olduğum cevaplar veya diğer bazı konularda vermiş olduğum cevapları okursanız, görüşünüzü yeniden gözden geçirmeniz gerektiğini umarım anlarsınız.İşte bu yüzden inançlar saçma ve güvenilmez oluyor. Mesela Kur'an-ı Kerim'in çok eskiden bir dağda mı indirildiğini yoksa bir insan tarafından yazılan yalan yanlış bilgi mi olduğunu bilmiyoruz. Çünkü elimizde yeterli kanıt yok. Ben şahsen dinlerin çok eskiden insanlar tarafından insanları düzene sokarak toplumun huzur ve güvenliğini sağlamak için veya başka işlevlerde kullanılmak üzere uydurulduğunu ve günümüze kadar gelerek hala işlevini sürdürdüğüne inanıyorum.
büyüyen birşey sonsuz değildirHayır sonsuz çünkü her saniye genişliyor ve sonu belli değil. Celal Şengör'ün bununla ilgili bir çok konuşması var.
Cin kısmında müslümanım inanırım.Mantıklı olarak kanıtlanacak birşey değil.Zaten kanıtlasak iman etmezdik.Uzaylılara inanırım.Neden.Sonunu dahi bilmediğimiz bir evren biliyoruz ki yaşam a el verişli gezegenler var.Muhtemelen bir hayvan veya insandan dha gelişmemiş bir canlı türü var uzayda.Fakat ellerinde ışın tabancası ile sağa sola sıkan uzaylılar gelmiyor aklıma.Fakat köpek kedi gibi bir hayvan türünün uzay da olduğunu düşünüyorum.Ben diğer dış varlıkların varlığına hiçbir zaman inanmadım hatta dalga bile geçtim. İnanlara sorduğumda gerçek diyorlar. Diyorum ki kanıtla varlıklarını bak cinlerimi falan getiririm diyor. Yiyorsa getir diyorum susuyorlar. Sizce cinler falan gerçek mi? Hiçbir zaman inanmadım ama sizin düşünceleriniz saygı duyarım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.