Digitürk ahlaksızlığı

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Yılbaşından önce Digitürk bağlattım. Evde benim üzerime bir üyelik var ve sorunsuz izliyorum. Yan oda çok pahalı olduğu için ikinci üyeliği annemin üzerine aldık. Ödemeyi 1 yıllık kredi kartıyla taksit şeklinde yaptım. İlk bağlandığı gün evde değildim ve kontrol etmesi için kardeşime söylemiştim. İlk geldiğinde bir şey yoktu fakat sonradan artarak devam eden donmalar başladı. Artık neredeyse izlenmeyecek halde. Müşteri temsilcisini aradığımda bana "tekrar kurulum yap, kapat geri aç" gibi ilkel çözüm önerileri sunuyor. Bu birkaç saatliğine çözüm olsa da yine eski haline dönüyor. Teknik servis gönderin baksın deyince de "600 TL teknik servis bedeli olur" diyorlar. Ben böyle bir ahlaksızlık görmedim. Benden kaynaklı bir durum olsa bu ücreti ödemeyi kabul ederim ama bu tamamen ahlaksızlık. Ben şu an kesinlikle hizmet alamıyorum. E-devletten bunu ücretsiz fesih edip para iadesi alabilir miyim, ve nasıl yapacağım?
2 gün önceki alanyaspor - Galatasaray maçında kaydettiğim video. Kaçak yayın değil, bildiğin Digitürk :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel.

Sinyali kontrol ettiniz mi?

Hocam ben sadece onların yönlendirmelerine göre hareket ettim. Genelde ilkel çözümler uyguluyorlar. Kapatın açın, tekrar kanal kurulumu yapın gibi. Sinyal düşük uyarısı hiç almadım. Durum hala aynı. Ne yapacağım kime, nereye şikayet edeceğim bilmiyorum.

Son mesajınızın bildirimi gelmemiş geç cevapladım özür dilerim.

Yüksek ihtimalle dairenize gelen kabloda zayıflık var. Merkezi sistem anten kullanıyorsanız binanın yönetici ile görüşüp binanın uydu tesisatından sorumlu ustayı çağırın. Eğer kendi bireysel çanak anteniniz varsa LNB'den kaynaklı da sorun olabilir, kablo veya çanak antenden de kaynaklanıyor olabilir. Keşif için profesyonel bir uyducu çağırmanızı öneriyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı