Girdiğim denemelerden çıkarımla YKS'de dil sınavına girersem 5-10 bin arası bir sıralamaya ulaşacağımı düşünüyorum. Bu sıralamada dil alanında okumak mantıklı mı, ne olunabilir?
Girdiğim denemelerden çıkarımla YKS'de dil sınavına girersem 5-10 bin arası bir sıralamaya ulaşacağımı düşünüyorum. Bu sıralamada dil alanında okumak mantıklı mı, ne olunabilir?
Dil Edebiyat okuyanın mesleği olmaz çünkü. Bu bölümler meslek öğretmiyor. Bunu bilerek seçim yapsın çocuklar.Dil ve edebiyat okuyabilirsiniz, İngilizcesinde son yıllarda yoğun talep olduğu için son mezunlardan duyduğum hep kendi mesleklerini yapamamaları, keşke başka dil tercih etseydim demeleri, bende o yüzden alman dili edebiyatı seçtim ama Hacettepe dışında alman dili edebiyatı da çok mantıklı değil gibi.
AynenDil Edebiyat okuyanın mesleği olmaz çünkü. Bu bölümler meslek öğretmiyor. Bunu bilerek seçim yapsın çocuklar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.