Dil mantarı

Şirinçakır

Zeptopat
Daha fazla  
Merhaba; dil mantarı olup geçen arkadaşlar var mı acaba? Geçtiyse nasıl geçti? Yardımınıza çok ihtiyacım var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben doktor değilim fakat gargara yapmakta geciriyormuş sürprizbozan şeklinde atın istiyorsanız

Eki Görüntüle 1263832

@334155 niye kızgın atıyorsunuz anlamıyorum sorunun ne?
Ben doktor değilim fakat gargara yapmakta geciriyormuş sürprizbozan şeklinde atın istiyorsanız

Eki Görüntüle 1263832

Eki Görüntüle 1263832

Gorebildiniz mi ?

Eki Görüntüle 1263832

Eki Görüntüle 1263832

Gorebildiniz mi ?

Dosya Ekleri

• IMG-20211220-WA0018.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 180
Diliniz beyaz olunca ağzınızda koku mu oluyor? Nadiren ağzınızdan beyaz parçalar mı geliyor küçük top şeklinde? Bu olayın size kötü etkisi nedir koku vb.?

Diliniz beyaz olunca ağzınızda koku mu oluyor? Nadiren ağzınızdan beyaz parçalar mı geliyor küçük top şeklinde? Bu olayın size kötü etkisi nedir koku vb.?
Koku, sıcak birşeyler yiyemiyorum yemek zaten zor yiyorum dilimin üstünde yarıklar var birde yan taraflarda yarıklar var yanma yapıyor birde kuruluk

Beyaz bende de oluyor dil fırçası ile fırçalayınca gidiyor ama bende yarık yok ve benim problemlerim yüksek ihtimal bademcikler sizin de ondan olabilir diye söylemiştim galiba değil.

Beyaz bende de oluyor dil fırçası ile fırçalayınca gidiyor ama bende yarık yok ve benim problemlerim yüksek ihtimal bademcikler sizin de ondan olabilir diye söylemiştim galiba değil.
Bu şekilde dilim

Dosya Ekleri

• IMG-20211220-WA0018.jpeg
    57 KB · Görüntüleme: 160
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…