Dil mi eşit ağırlık mı seçilmeli?

kayra0001

Decapat
Katılım
13 Ocak 2022
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Lise 2'ye gidiyorum bu sene bölüm seçeceğim yabancı dilim iyi dil secmek istiyorum ama ailem onaylamıyor dil seçersen açıkta kalırsın diyorlar. Eşit ağırlık seçersem psikoloji okuyabilirim. Ne yapmam lazım çok arada kaldım ailem de baskı yapıyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Eşit ağırlık oku ama dil kursuna git. Zaten okulda alacağın dil egitimi özel okul değilse sana sıralama yaptırmaz. Hatta özel olsa bile belli okullar hariç bir fayda sağlamaz. En azından hem dil öğrenirsin ve ikna edebilirsen dil bölümü seçebilirsin, hem de fikrin değişirse EA'dan da tercih yapabilirsin.
 
Son düzenleme:
Önceliğinizi eşit ağırlığa vermeniz gerektiğini düşünüyorum. Elbette ki sizin isteğiniz, tercihiniz, duygularınız önemli fakat realiteyi göz ardı etmeden rasyonel düşünmeniz gerekir.
 
Kendin istediğine gitmen daha uygun olur ama dilde kendini geliştirirsen aç kalmazsın. O algı yanlış.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı