Dil öğrenmeye takıntılı olmak

Sürekli yeni bir öğrenmek istiyorum, ingilizcem C1, almancam A2, norveççem B1, latincem A2 ve sayamayacağım kadar çok yarım bırakılmış dil var. Bu sanki tarifsiz bir aşk. Anlam veremiyorum içimdeki bu garip maymun iştahlılığa ve aşka. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sürekli yeni bir öğrenmek istiyorum, ingilizcem C1, almancam A2, norveççem B1, latincem A2 ve sayamayacağım kadar çok yarım bırakılmış dil var. Bu sanki tarifsiz bir aşk. Anlam veremiyorum içimdeki bu garip maymun iştahlılığa ve aşka. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Disiplininizi güçlendirerek yarıda bırakmadan tam öğrenebilirsiniz.

Bir sorun görmüyorum hangi dili istiyorsanız onu öğrenin kötü bişey değil ki neden bir sorunmuş gibi bahsedip kurtulma yolu arıyorsunuz ki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı