Bu sanki tarifsiz bir aşk.
Bu kadar keyifli ise niye böyle bir niyetiniz var ki:
Bundan nasıl kurtulabilirim?
Bu sanki tarifsiz bir aşk.
Bundan nasıl kurtulabilirim?
Sürekli yeni bir öğrenmek istiyorum, ingilizcem C1, almancam A2, norveççem B1, latincem A2 ve sayamayacağım kadar çok yarım bırakılmış dil var. Bu sanki tarifsiz bir aşk. Anlam veremiyorum içimdeki bu garip maymun iştahlılığa ve aşka. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Disiplininizi güçlendirerek yarıda bırakmadan tam öğrenebilirsiniz.Sürekli yeni bir öğrenmek istiyorum, ingilizcem C1, almancam A2, norveççem B1, latincem A2 ve sayamayacağım kadar çok yarım bırakılmış dil var. Bu sanki tarifsiz bir aşk. Anlam veremiyorum içimdeki bu garip maymun iştahlılığa ve aşka. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Sahi var mı kitap önerin ?Psikoloji kitapları okuyun. Neyden kaçmakta olduğunuzu bulduktan sonra bırakırsınız.
Sürekli yeni bir öğrenmek istiyorum, ingilizcem C1, almancam A2, norveççem B1, latincem A2 ve sayamayacağım kadar çok yarım bırakılmış dil var. Bu sanki tarifsiz bir aşk. Anlam veremiyorum içimdeki bu garip maymun iştahlılığa ve aşka. Bundan nasıl kurtulabilirim?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.