Dil okumalı mıyım?

Hocam TYT'ye de girmem gerekiyormuş ama 0 matematik ile bir şey yapamam ki ayrıca fen ve diğer derslerim de tamamen 0 yani okul zamanımda dersleri umursamamıştım.
Gireceksin zaten TYT'ye. Matematik çalışacaksan git eşit ağırlık seç. Senin ilk önce ingilizceye ağırlık vermen gerekiyor. 15 matematik yaptın ama ingilizceyi yapamadın, yaptığın matematik boşa gider. İlk önce ingilizceyi düzene sok, sonra yavaş yavaş matematiğe başla. Ben dilciyim ve sadece ingilizce çalışıyorum, günde 40 tane de paragraf çözüyorum o kadar. Matematiğe falan bakmadım bile.
 
Gireceksin zaten TYT'ye. Matematik çalışacaksan git eşit ağırlık seç. Senin ilk önce ingilizceye ağırlık vermen gerekiyor. 15 matematik yaptın ama ingilizceyi yapamadın, yaptığın matematik boşa gider. İlk önce ingilizceyi düzene sok, sonra yavaş yavaş matematiğe başla. Ben dilciyim ve sadece İngilizce çalışıyorum, günde 40 tane de paragraf çözüyorum o kadar. Matematiğe falan bakmadım bile.

Arkadaşın dediğine göre fen ve diğer sözel dersleri bile 0 onlarda ne yapacak? Benim de bilgim yok bu konuda eğer TYT'de sadece matematik ile oluyorsa dediğin gibi hiç durmasın İngilizce çalışsın.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı