Last Antagonist
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, amacım dilde derece hedefleyip Boğaziçi çeviribilim girmek. Bunun için matematikten yüksek bir net yapmam gerekiyor. Matematik kaynakları olarak sırasıyla sonuç fasikülleri, matematiğin ilacı ve 3-4-5 çözeceğim. Ardına derece isteyenler 3D çözsün denmiş. AYT matematik çözmeyecek olan birinin çözmesi mantıklı mı? Nete etkisi olur mu? İlk 12 konu ve problemler özelinde özellikle merak ediyorum. Ya da 3-4-5 üzerine orta seviyeye çift dikiş olarak Bilgi Sarmal çözmem nasıl olur? Veya 3-4-5'te bırakmam TYT matı Full'e yakın yapmak için yeterli midir?
Geometri özelinde ise TYT ve AYT konuları aynı olduğu için TYT sorularını fule yakın yapmak için ne kadar bir emek göstermeli hangi kanalı izlemeli ve kaç tane kaynak çözmeli emin değilim. Fikirlerinizi yazar ve yardımcı olursanız sevinirim.
Oğuz usta kanalından matematik ve geometri rehber videolarından aklımda bir iki fikir oluştu. Bir dilci olarak özelinde yardım almak için yazdım.
Geometri özelinde ise TYT ve AYT konuları aynı olduğu için TYT sorularını fule yakın yapmak için ne kadar bir emek göstermeli hangi kanalı izlemeli ve kaç tane kaynak çözmeli emin değilim. Fikirlerinizi yazar ve yardımcı olursanız sevinirim.
Oğuz usta kanalından matematik ve geometri rehber videolarından aklımda bir iki fikir oluştu. Bir dilci olarak özelinde yardım almak için yazdım.