Din dersinden 06 puan aldım

Ben 48 an aldım diye sınıfın ateisti ilan etmişlerdi gören sınavdan 48 almak için nelere bakmadın ateist bey diyorlardı. Sınıfın ağzına düşersen 3-5 haftaya unutulursun. Ancak velime bak dinden 48 aldım da türkçeden de 90 İngilizceden 100 aldım diye söyledim daha az ceza vermişlerdi xd yani eğer iyi derslerin varsa onları hemen söyle sonra dini söyle.
Ancak 6 alan birinin çok yüksek puanı olacağını düşünmüyorum. Allah sabır versin. Bana kalırsa 2 hafta bakma sanalara rahat düzeltirsin.
 
Arkadaşlar, geçen yapılan sınavlarda seçmeli din dersinden 06 aldım. Arkadaşlarım 06 başkent diye dalga geçiyor. Aileme nasıl söyleceğim? 9. sınıfım, anadolu lisesinde okuyorum.
Kopya mı çektin acaba desem direkt hoca sıfırı çakardı 6'yı bile vermezdi. İkincisi hayattaki bütün şansını 6 almakta kullanmışsın sanırım. Çünkü bu imkansıza yakın bir şey. Eninde sonunda ailen öğrenir. Erkenden söylemelisin ki daha da kızmasınlar.

Bi ihtimal bu da olabilir. Hoca kağıda 06 diye yanlışlıkla yazmış ve gerçek notun 60 ise...
 
Aslında şaka ile karışık bir şekilde onlara söyleyebilirsin, ama söyledikten sonra diğer sınavlarına daha çok çalışacağını ve notunu/notlarını düzelteceğini de söyle.(herhalde çalışırsın artık)
 
Sorular test şeklinde miydi acaba 🤔. Cevap anahtarına işaretlerken yanlış mı kodladı? Sınav kağıdınızı kontrol edin. Öğretmenle konuşun.
 
Hocam ne yaptınız öyle ben çalışmadan 94 aldım :D
 

Geri
Yukarı