Din dersine nasıl çalışılır?

8. sınıfım, denemelerde matematikten 2 yanlış yaparken din de 5 yanlış yapıyorum nasıl çalışmalıyım?
Ben de 8.sınıfım bence dinden hata yapmamak için uğraşacağına matematikden hiç hata yapmamaya özen göster benim de Türkçede 2-3 yanlışım çıkıyor matematik ve fenden 20 net yapıyorum iyi olduğun alanın en son seviyesine gelip o sıkıntın olan derse sonra yönlen bence ama bu katsayısı 4 olan dersler için.
 
Çok kullanılan ve kitaplarda da geçen dini terimleri, Arapça kelimeleri vesaire öğrenin. Bir de İslam Tarihi ile biraz daha yakından ilgilenirseniz, peygamberleri falan tanırsanız iyi olur. O şekilde güzel puanlar alırsınız. Onun harici az biraz mantık yürütmek yetiyor zaten.
 
Ben de 8.sınıfım bence dinden hata yapmamak için uğraşacağına matematikden hiç hata yapmamaya özen göster benim de Türkçede 2-3 yanlışım çıkıyor matematik ve fenden 20 net yapıyorum iyu olduğun alanın en son seviyesine gelip o sıkıntın olan derse sonra yönlen bence ama bu katsayısı 4 olan dersler için.
Hocam haklısın da matematikten 2 yanlış Türkçeden 1 yanlış yapıp da 390 puan almak üzüyor.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı