Başlıktaki gibi, SBD almak istiyordum ama 3000 lira gibi bir fiyatı var, daha makul olanlara bakıyorum.
Kullandım ve direkt iade ettim, sıcak tutması haricinde kesinlikle Liftstar veya SBD ürünleri gibi iş görmüyor ve kumaşı da bu iki markanın ürünlerinden çok daha farklı.![]()
Elbow Sleeve, Fitness Spor Dirseklik, Antrenman Dirsekliği 2'Li Paket
Voleybol, Basketbol ,Halter,Fitness,egzersiz ve Spor için dizayn edilmiş Dirsek Sıkılaştırma DesteğiDri-Fit malzemeden yapılmış örme dirsek bandaji.Dört yönlü gerilebilir kumaş sayesinde mükemmel uyum.dexsupports.com
Kullanmadım ancak önerilen bir marka, bu ürünü de iyidir diye düşünüyorum. Batu10 koduyla indirimli alabilirsiniz.
Başlıktaki gibi, SBD almak istiyordum ama 3000 lira gibi bir fiyatı var, daha makul olanlara bakıyorum.
Hocam SBD alamam, bir dirsekliğe 3000 verecek durumum yok şuan. Ağırsağlam iyidir diyorsanız ona bakıcam.Kullandım ve direkt iade ettim, sıcak tutması haricinde kesinlikle Liftstar veya SBD ürünleri gibi iş görmüyor ve kumaşı da bu iki markanın ürünlerinden çok daha farklı.
Dirseklik çok gerekli bir aksesuar değil ama alacaksan da Liftstar/Ağırsağlam, SBD gibi markalardan şaşmamanı öneririm, mümkünse para biriktir çünkü bu tür markalar harici satılan ürünler gerçekten dandik.
Ağırsağlam'ın ürünleri güzel.Hocam SBD alamam, bir dirsekliğe 3000 verecek durumum yok şuan. Ağırsağlam iyidir diyorsanız ona bakıcam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.