T300 RS GT almıştım. Çok zevk aldım ama bir süre sonra aşırı sıkmaya başladı. Masanın kenarında duran bir obje hâline gelmeye başlamıştı. Eğer ki sıkılmam, sürekli oynarım diyorsanız ve pişman olmayacaksanız alabilirsiniz.
Arabaları seven veya sürüş yapmayı seversen doymazsın. Yanına al aburcuburunu enerji içeçegini kahveni gir ETS 2 multiplayer trafik daha iyi bir eğlence olamaz![]()
Çok yer kaplıyor ve direksiyon seti konusunda tek kaliteli yapan Logitech onlarda ülkemizde 10 binlira gibi bir fiyattan satılıyor çok pahalı 3 4 bin lira olsa kabul edilebilir ama 10 binlira bir direksiyon setine vermek mantıksız gibime geliyor.
T300 RS GT almıştım. Çok zevk aldım ama bir süre sonra aşırı sıkmaya başladı. Masanın kenarında duran bir obje hâline gelmeye başlamıştı. Eğer ki sıkılmam, sürekli oynarım diyorsanız ve pişman olmayacaksanız alabilirsiniz.
Mouse kullanarak oynuyorum multiplayerı öyle bile sarıyor akşam 8-9 gibi güzel trafik oluyor.
Mouse kullanarak oynuyorum multiplayerı öyle bile sarıyor akşam 8-9 gibi güzel trafik oluyor.
Logitech DFGT diyorum hocam 3250 TL'ye alacağım.
Evet hocam maalesef öyle. Kendisinden ziyade pedal daha çok zora sokuyor.Hocam çok da yer kaplıyor direksiyon setleri oda ayrı bir konu.
Direksiyonum dururken sürekli sök tak yapmamak için bende mouse ile giriyordum. Çoğu oyunu da son zamanlarda mouse ile oynamaya başlayınca satmıştım hocam. Alırken iki kez düşünün.Mouse kullanarak oynuyorum multiplayerı öyle bile sarıyor akşam 8-9 gibi güzel trafik oluyor.
En çok Assetto Corsa oynadım. TruckersMP falan girdim ama araba oyunlarından daha çok ETS 2 oynamama rağmen Assetto Corsa'da aldığım zevki alamadım.Hangi oyunları oynuyordunuz.
Hocam hiç olmadı Game pad alabilirsiniz gamepad aşırı eğlenceli oluyor hem yer kaplamıyor hem de direksiyon setine göre daha ucuz ama illaki direksiyon seti istiyorsanız logitechh G29 alacaksanız alın diğer markaların ürünü tavsiye etmiyorum.
Hocam o bahsettiğiniz ürünün stoku yok ikinci elmi alacaksınız nereden alacaksınız.
Evet hocam maalesef öyle. Kendisinden ziyade pedal daha çok zora sokuyor.
Direksiyonum dururken sürekli sök tak yapmamak için bende mouse ile giriyordum. Çoğu oyunu da son zamanlarda mouse ile oynamaya başlayınca satmıştım hocam. Alırken iki kez düşünün.
En çok Assetto Corsa oynadım. Truckers MP falan girdim ama araba oyunlarından daha çok ETS 2 oynamama rağmen Assetto Corsa'da aldığım zevki alamadım.
İkinci el olarak alacağım.
Sök tak fazla uğraştırır mı ya en fazla 10 dakika gibi bir süre alır acaba alsam mı karar veremedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.