Direksiyon seti sıkar mı?

T300 RS GT almıştım. Çok zevk aldım ama bir süre sonra aşırı sıkmaya başladı. Masanın kenarında duran bir obje hâline gelmeye başlamıştı. Eğer ki sıkılmam, sürekli oynarım diyorsanız ve pişman olmayacaksanız alabilirsiniz.

T300 RS GT almıştım. Çok zevk aldım ama bir süre sonra aşırı sıkmaya başladı. Masanın kenarında duran bir obje hâline gelmeye başlamıştı. Eğer ki sıkılmam, sürekli oynarım diyorsanız ve pişman olmayacaksanız alabilirsiniz.

Hocam çok da yer kaplıyor direksiyon setleri oda ayrı bir konu.

Arabaları seven veya sürüş yapmayı seversen doymazsın. Yanına al aburcuburunu enerji içeçegini kahveni gir ETS 2 multiplayer trafik daha iyi bir eğlence olamaz :D

Mouse kullanarak oynuyorum multiplayerı öyle bile sarıyor akşam 8-9 gibi güzel trafik oluyor.

Çok yer kaplıyor ve direksiyon seti konusunda tek kaliteli yapan Logitech onlarda ülkemizde 10 binlira gibi bir fiyattan satılıyor çok pahalı 3 4 bin lira olsa kabul edilebilir ama 10 binlira bir direksiyon setine vermek mantıksız gibime geliyor.

Logitech DFGT diyorum hocam 3250 TL'ye alacağım.

Hangi oyunları oynuyordunuz.

Mouse kullanarak oynuyorum multiplayerı öyle bile sarıyor akşam 8-9 gibi güzel trafik oluyor.

Hocam hiç olmadı Game pad alabilirsiniz gamepad aşırı eğlenceli oluyor hem yer kaplamıyor hem de direksiyon setine göre daha ucuz ama illaki direksiyon seti istiyorsanız logitechh G29 alacaksanız alın diğer markaların ürünü tavsiye etmiyorum.

Logitech DFGT diyorum hocam 3250 TL'ye alacağım.

Hocam o bahsettiğiniz ürünün stoku yok ikinci elmi alacaksınız nereden alacaksınız.

Hocam çok da yer kaplıyor direksiyon setleri oda ayrı bir konu.
Evet hocam maalesef öyle. Kendisinden ziyade pedal daha çok zora sokuyor.
Direksiyonum dururken sürekli sök tak yapmamak için bende mouse ile giriyordum. Çoğu oyunu da son zamanlarda mouse ile oynamaya başlayınca satmıştım hocam. Alırken iki kez düşünün.
Hangi oyunları oynuyordunuz.
En çok Assetto Corsa oynadım. TruckersMP falan girdim ama araba oyunlarından daha çok ETS 2 oynamama rağmen Assetto Corsa'da aldığım zevki alamadım.

Hocam hiç olmadı Game pad alabilirsiniz gamepad aşırı eğlenceli oluyor hem yer kaplamıyor hem de direksiyon setine göre daha ucuz ama illaki direksiyon seti istiyorsanız logitechh G29 alacaksanız alın diğer markaların ürünü tavsiye etmiyorum.

Hocam o bahsettiğiniz ürünün stoku yok ikinci elmi alacaksınız nereden alacaksınız.

İkinci el olarak alacağım.

Evet hocam maalesef öyle. Kendisinden ziyade pedal daha çok zora sokuyor.

Direksiyonum dururken sürekli sök tak yapmamak için bende mouse ile giriyordum. Çoğu oyunu da son zamanlarda mouse ile oynamaya başlayınca satmıştım hocam. Alırken iki kez düşünün.

En çok Assetto Corsa oynadım. Truckers MP falan girdim ama araba oyunlarından daha çok ETS 2 oynamama rağmen Assetto Corsa'da aldığım zevki alamadım.

Sök tak fazla uğraştırır mı ya en fazla 10 dakika gibi bir süre alır acaba alsam mı karar veremedim.

DFGT alıp kullanmış biri olarak bunları yazıyorum.
Kesinlikle sıkılmadım. ETS 2 oynarken uykumun geldiği oldu ancak F1 ve Asetto Corsa'da çok eğlenmiştim.
Bu kadar eski olmasına ve tek motorlu olmasına rağmen güçlü bir FFB veriyor. Ben sıkılmamıştım. Ancak ekipman almak için satmıştım. Yinede alın, zararınız olmaz aldıktan sonra zaten tekrar satabilirsiniz. Alıcısı çoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı