Şahsen büyük heveslerle aldığım Logitech set 4. günün sonunda Gaming aksesuar olarak masamda kaldı. Sıkmaması imkansız. Şahsi fikrim anlık heves boşa masraf.
Ama ben sizien yerinizde olsam ikinci el riskine girmezdim şahsen bu devirde babana bile güvenmeyeceksin insanın her türlü paranoyaklıklar aklına geliyor adamın dediklerinin doğru olup olmadığını bilemezsiniz hele OKB hastasıysanız kesinlikle almayın kafayı yersiniz ben OKB hastasıyım 0 ürün alsam bile takıntılı bir insanım iyice delirirsiniz.
DFGT artık üretilmiyor sıfır olarak almamı bekleyemezsiniz sıfır olarak G29 var o da çok pahalı o kadar vermem.
Hocam uğraştırır mı bilmiyorum ama gerçekten alırken 2 kez düşünün. Ben bunu ne kadar oynayacağım, kenara kaldıracak mıyım diye.Sök tak fazla uğraştırır mı ya en fazla 10 dakika gibi bir süre alır acaba alsam mı karar veremedim.
Hocam uğraştırır mı bilmiyorum ama gerçekten alırken 2 kez düşünün. Ben bunu ne kadar oynayacağım, kenara kaldıracak mıyım diye.
Alın hocam. Sıkarsa çöpe atmak zorunda değilsiniz. Satarsınız.Mouse ile oynarken bile eğlenceli geliyor büyük ihtimal alacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.