Direksiyon seti yapmak

1000 tl harcarsın fakat tadından yenmez.
O kadar bütçem yok hocam.
H-vites ve debriyaj olacak mı?

1000 TL mi? Biraz abartmadınız mı?
H vites ve debriyaj dahil hocam.
Hocam 3D yazıcım yok bazı parçaları yaptırtmam gerekiyor. Direksiyon, vites ve pedallar tüm set sizce kaç lira maliyeti olur?
Bende böyleyim.
Hocam bir soru soracağım. Malzemeler açıkta kalırsa yanma riski yok mu?

H vites ve debriyaj dahil hocam.
Bende böyleyim.
@Utku uçuran bu parçaları basanlar var, o yüzden baskı fazla. @NothingGood hocam H vitesi şöyle bir şey bastırmış:
Pedaller o zaman 150 oldu.
En fazla 500 civarı oluyor. Montajı normalde zorluyor, fakat hazır baskılar işi çok kolaylaştırıyor.
Ben hazır arızalı direksiyon alıp, yazıcıdan söktüm encoderi, o yüzden beni biraz zorladı. Söyle bir şey çıktı ortaya:
Normalde böyle ters dönmez, oradan belli.

WhatsApp Image 2021-03-02 at 22.37.18.jpeg

Yapmak isterseniz parçaların linkini atarım.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2021-03-02 at 22.37.50.jpeg
    WhatsApp Image 2021-03-02 at 22.37.50.jpeg
    145 KB · Görüntüleme: 71
@Utku uçuran bu parçaları basanlar var, o yüzden baskı fazla. @NothingGood hocam H vitesi şöyle bir şey bastırmış:
Pedaller o zaman 150 oldu.
En fazla 500 civarı oluyor. Montajı normalde zorluyor, fakat hazır baskılar işi çok kolaylaştırıyor.
Ben hazır arızalı direksiyon alıp, yazıcıdan söktüm encoderi, o yüzden beni biraz zorladı. Söyle bir şey çıktı ortaya:
Normalde böyle ters dönmez, oradan belli.

Eki Görüntüle 925483
Yapmak isterseniz parçaların linkini atarım.
Atarsanız sevinirim hocam.
Hocam soruma cevap vermemişsiniz.
Hocam bir soru soracağım. Malzemeler açıkta kalırsa yanma riski yok mu?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaş direksiyon seti istiyor o dirrksiyonu takcak bir yer olmadan ne işe yarar.

Hocam direksiyon alınır ne var onda.

Tamam zaten direksiyon seti pahalı olduğu için erkadaş direksiyon seti yapabilir miyim demiş sadece direksiyon yapılır ama direksiyon un servo base ini yapmak için çok uğraşmalısın ve direksiyonla uyumlu olmalı ayrıca servo base yaparken ne yaparsan yap en kötü kalite de bile olsun illia ki en az 2K olmalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı