Direksiyon setine para verilir mi?

Katılım
17 Kasım 2017
Mesajlar
661
Çözümler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar herkese iyi Sosyaller. Sizce direksiyon setine 20-30k vermek mantıklı mı? Biliyorum bu sonuçta zevk, hobi ya da tercih meselesi ama bir duymak istedim yorumlarınızı. Arabaları çok seviyorum ama ekonomik şartlarımızdan ve sosyal statümden dolayı hayalimdeki araçlara ulaşmam imkansız, anca oyunlarda kullanabiliyoruz. Bu tutkuyu yine de bir nebze tattırır mı bana direksiyon seti? Bilgisayarım araba yarışı - simülasyon cinsinden oyunların tamamını oynamaya elverişli. Buna ayırabileceğim bir bütçe de olacak. Ne dersiniz dostlar?
 
Arkadaşlar herkese iyi sosyaller. Sizce direksiyon setine 20-30k vermek mantıklı mı? Biliyorum bu sonuçta zevk, hobi ya da tercih meselesi ama bir duymak istedim yorumlarınızı. Arabaları çok seviyorum ama ekonomik şartlarımızdan ve sosyal statümden dolayı hayalimdeki araçlara ulaşmam imkansız, anca oyunlarda kullanabiliyoruz. Bu tutkuyu yine de bir nebze tattırır mı bana direksiyon seti? Bilgisayarım araba yarışı - simülasyon cinsinden oyunların tamamını oynamaya elverişli. Buna ayırabileceğim bir bütçe de olacak. Ne dersiniz dostlar?

Ben 2000, 3000 saat araba oyunu oynamaya devam ederim diyorsanız alınır 500 saat vs oynamak için değmez bence.
 
Kişiden kişiye göre değişir ama o para çok be, bilgisayar toplanıyor o paralara.
Ben 2000, 3000 saat araba oyunu oynamaya devam ederim diyorsanız alınır 500 saat vs oynamak için değmez bence.
Hadi 10 bin neyse de 20-30 çok çok fazla. Ben bile bir joystick'e 1500'ü zor verdim.

Beni de aynı şeyler düşündürüyor zaten. Ama bir yandan sim racing olaylarına da katılmaya niyetim var. Kafalar biraz karışık tabi ama toplasanız 2-3 tane hobimiz var; arabalar, bilgisayar ve kamp. Bunlar dışında zaten bir harcamam giderim yok açıkcası.
 
Şu an gamepad arayısındayım aşırı pahalı gelıyor bana dreksıyon setlerı bence cok fazla oynamayacaksanız gereksız bir de onu kurup bir daha gerı cıkarması var.
 
Hocam ilginiz varsa verilir neden verilmesin? Herkesin eğlence anlayışı farklıdır. Kimi tatile binler harcar kimi ev eşyasına kimi gayrimenkul veya vasıtaya... Bu tamamen sizin kararınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı