Direkt The Witcher 3'e başlanır mı?

Ardaozn75

Femtopat
Daha fazla  
The Witcher serisinin hiçbir oyununu oynamadım ve izlemedim direk 3. süne başlasam bir sıkıntı olur mu? Ve oyun çok uzun sürüyor sizce parası eder mi? Eğlenir miyim? Oyuna bir baktım karışık gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
The Witcher serisinin hiçbir oyununu oynamadım ve izlemedim direk 3. süne başlasam bir sıkıntı olur mu? Ve oyun çok uzun sürüyor sizce parası eder mi? Eğlenir miyim? Oyuna bir baktım karışık gibi duruyor.

Bence başlanmaz. Ben ilk oyunlarının hikayesini dinleyip yeni başladım. Çok saracak gibi duruyor çünkü canlı bir dünyası var. Adamlar her şeyi düşünmüş bence parasında değecek oyunlardan birisi. Hem de Türkçe dil desteği var, daha ne olsun?

İlk oyunun remake i yapılıyor diye biliyorum bayağı eski 2007 yapımı diye. Ama 2.oyundan başlanabilir.

Ben direkt 3'ü oynamıştım çok bir problem olacağını sanmıyorum.

Hikaye önemli. Hem kitapları da var serinin. Hem okunmalı hem oynanmalı.

İlk oyunun remake i yapılıyor diye biliyorum bayağı eski 2007 yapımı diye. Ama 2.oyundan başlanabilir.

Şu an Witcher 4 yapım aşamasındalar. Oyun çıktıktan sonra başlayacaklarmış.

Şu an Witcher 4 yapım aşamasındalar. Oyun çıktıktan sonra başlayacaklarmış.
Bildiğim kadarıyla oyun ve kitap hikayeleri bir değil, örneğin kitapta Geralt'ı 400 yılında anlatıyorsa, zaman atlaması sonrasında 420 yılına geçiyorsa oyun bu aradaki gösterilmeyen zaman dilimlerini, hikayede olmayan parçaları işliyor.

Şu an Witcher 4 yapayım aşamasındalar. Oyun çıktıktan sonra başlayacaklarmış.

Kesin bilgi mi hocam benim bildiğim Witcher 4 ve Witcher 1 remake aynı anda yürütülüyor. Remake olduğu için çok uzatacaklarını sanmıyorum bence 4 çıktıktan en geç 1 yıla kalmadan çıkar gibi geliyor.

Kesin bilgi mi hocam benim bildiğim Witcher 4 ve Witcher 1 remake aynı anda yürütülüyor. Remake olduğu için çok uzatacaklarını sanmıyorum bence 4 çıktıktan en geç 1 yıla kalmadan çıkar gibi geliyor.

Bence de Witcher 4 çıktıktan sonra çıkartacaklar. Ancak şu an Witcher 1 hikayesi vs belli olduğu için asıl odakları Witcher 4 kendileri bir programda söyledi diye hatırlıyorum. Birçok kanal da bu bilgiyi duyurmuştu.

Çoğu insan gereksiz buluyor ama Witcher 3'ün tüm evreni, temelleri ve en önemli 2 karakteri komple kitaplara dayanıyor. Oyundaki çoğu karakter, anılar, laflar ve hikayeler, sohbetler kitapta geçiyor. Diğer kısımlarıda Witcher 1 ve Witcher 2 temelliki... Son kitaplardan yapılma o oyunlarda yanlış bilmiyorsam.

İlk 3 kitabı okusanız bile Witcher 3 çok daha anlaşılabilir oluyor, birde Witcher 2'yi oynarsanız. Witcher 2'nin bittiği yerde zaten Witcher 3 başlıyor gibi birşey. Kral Radovid karakteri gibi yan görevlerde çok göreceğimiz tipler hep Witcher 2'de temeli atılmış.

RDR2 oynamadan, RDR1 oynamak gibi değil pek. Daha çok Breaking Bad'in son sezonunda izlemeye başlamak gibi veya son 2 sezonundan. O 3 oyunda zaten yüzüklerin efendisi filmleri gibi gidiyor gidişatı.

Ayrıca oyunda pek anlatmaya hevesli değil, sadece gönderme yapıyor. Özetmiş, kısa geçmek filan yok. En temel şeyleri özet olarak geçiyor.

Bildiğim kadarıyla oyun ve kitap hikayeleri bir değil, örneğin kitapta Geralt'ı 400 yılında anlatıyorsa, zaman atlaması sonrasında 420 yılına geçiyorsa oyun bu aradaki gösterilmeyen zaman dilimlerini, hikayede olmayan parçaları işliyor.

Kitap serisinde Geralt ölüyor olması lazım. Oyunlarda da ölmemiş haliyle devam ediyoruz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı