Krone
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- AMD Ryzen 5 5600
NVIDIA GeForce RTX 4060 Ti
Şu anda ne kadar bilmiyorum fakat oyunu zamanında üç DLC ile on iki türk lirasına satın almıştım, indirimlerde uygun bir fiyat yakalarsınız. Parasına kesinlikle değer, özellikle DLC'leri gerçekten apayrı bir oyun gibi hissettiriyor, tabii daha kısa. Oyun karmaşık değil, birnevi kasmak istediğiniz sınıfa göre eşya dizilimi, zırh dizilimi yapıyorsunuz. Dünyası çok zengin ve yakın zamanda gelen güncelleme ile grafikleri de iyice taş gibi oldu. Zamanında oynadığımda direkt Witcher 3'ü oynamıştım, hikayede tabii karakterin geçmişini, diğer karakterler ile olan etkileşimini bilmiyor oluyorsunuz fakat eğer ilk iki oyun çok eski gelir ise internetten ilk iki oyunun özetine bakabilirsiniz, idare etmek için yeterli olur. Zaten oyun içindeki görevler pek fazla geçmiş odaklı gitmiyor, karakterlerin bazıları geçmiş hikayeden geliyor tabii.The Witcher serisinin hiçbir oyununu oynamadım ve izlemedim direk 3. süne başlasam bir sıkıntı olur mu? Ve oyun çok uzun sürüyor sizce parası eder mi? Eğlenir miyim? Oyuna bir baktım karışık gibi duruyor.
Kitap serisinde Geralt ölüyor olması lazım. Oyunlarda da ölmemiş haliyle devam ediyoruz.
Evet, Yennefer ile köylüler tarafından öldürülüyor.
Son düzenleme: