Direkt The Witcher 3'e başlanır mı?

Tabii ki hikayenin kitaplardan farklı olmasını sağlayan şey CD Project'in zamanında hikayeye müdahale etme ve değiştirme yetkisini de yazardan yasal olarak almasıdır.
Temelinde aynı diye biliyorum. Zaten kitaplar çok detaylı değil oyun kadar, 3 tane oyunun dünyasınıda 2, 3 kitaba sığması imkansız sayılır. Ama komple kitapları geçmiş olarak baz alıyor oyunlar, Witcher 3'te sık sık Witcher'ın 2. ve 3. kitabından alıntılar ve sohbetler duydum.

Mesela: Yennefer ile Geralt'ın yıkık köprüde uzun bir süre asılı kalmaları anısı. Daha çok Ciri ile olan saçma anılar var tabiki.

Temelinde aynı diye biliyorum. Zaten kitaplar çok detaylı değil oyun kadar, 3 tane oyunun dünyasınıda 2, 3 kitaba sığması imkansız sayılır. Ama komple kitapları geçmiş olarak baz alıyor oyunlar, Witcher 3'te sık sık Witcher'ın 2. ve 3. kitabından alıntılar ve sohbetler duydum.

Mesela: Yennefer ile Geralt'ın yıkık köprüde uzun bir süre asılı kalmaları anısı. Daha çok Ciri ile olan saçma anılar var tabii ki.

Dediğim gibi tabii ki oyunu yapabilmeleri düzgünce ilerlemesi için hikayeyi kitaplara göre şekillendirmeleri lazım. Ancak Witcher serisi bu günkü haline geldiyse bu haktan dolayı.

Dediğim gibi tabii ki oyunu yapabilmeleri düzgünce ilerlemesi için hikayeyi kitaplara göre şekillendirmeleri lazım. Ancak Witcher serisi bu günkü haline geldiyse bu haktan dolayı.
Oda doğru. Oyunları yapılmasaydı hala Polonya yapımı Yüzüklerin Efendisi olacaktı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı