Merhaba, 2 aydır spor salonuna gidiyorum ve bu ay bitiyor maalesef. Devam edememe nedenim ise son sınıfım ve YKS yüzünden okul & dersten vakit bulamayacak olmam. Onun dışında ocakta ara vere vere evde dumbell egzersizleri yapmıştım ve iyi kötü bir vücut yapabildim şu ana kadar. Bunu sporu bırakarak kaybetmek istemiyorum. Evde dumbell setim var, lakin kablolu hareketler yapmadan sadece dumbell ile vücut geliştirmek çok zor. Ben de direnç bantlarını gördüm salonda kablolu makinelere ihtiyaç duyulan çoğu hareket yapılıyor gibi, 35 kilo olanını almaya karar verdim 1 sene hem dumbell hem bant bir de barfiks demiri alacağım götürmeye çalışacağım ama çok kararsızım ve dışarıdan biraz fikir almaya ihtiyacım var.
Kaldırdığım ağırlıklar ortalama olarak 30 kg bench, tek kol 7.5 kg dumbell curl, 25 kg tricep pushdown, 30 kg cable row. Saymadığım hareketler de ortalama 20-30 kg civarlarında. 35 kg direnç bandı hafif/ağır gelir mi? Yapılarını tam bilmiyorum çünkü.
Kaldırdığım ağırlıklar ortalama olarak 30 kg bench, tek kol 7.5 kg dumbell curl, 25 kg tricep pushdown, 30 kg cable row. Saymadığım hareketler de ortalama 20-30 kg civarlarında. 35 kg direnç bandı hafif/ağır gelir mi? Yapılarını tam bilmiyorum çünkü.