Diş çekimi acıtır mı?

sorusorucu1

Femtopat
Daha fazla  
En aşa sol dişimi cektireceğim Cumartesi günü ve korkuyorum. Bu benim ilk olacak, acaba acir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Acı yok, olsa bile çok az olur o kadar da olsun rahatsız etmez çok.
Olsa da her insanin dayanabilecegi bir aci ya. Sahsen ben o acinin cok tatli oldugunu dusunuyorum. Oyle sinir eden turden de degil, biraz zevk veren turden bir aci. Korkmaya gerek yok. Anaokulundayken sol alt cigneme dislerimden birini cekmislerdi. Basta tabii her seyden once kucucuk cocugum, cok korkup aglamistim ama daha sonra o aci garip bir sekilde hosuma gitmisti. Herkesin tatmasi gereken tatli ve hos bir aci usta 😁.

4 gün önce diş tellerimi ve arka 20'lik dişimi çektirdim enfeksiyon var diye.
Emin olun diş çekimi hem çok kısa hem de acısız geçti.
Diş teli çıkarken daha fazla acımıştı :D

Çekilirken bir şey hissetmezsiniz, aradan 1 saat kadar geçtikten çekilen yer sızlamaya başlar biraz, o da ertesi güne kadar sürer. Büyütülecek bir şey değil.

Enfeksiyonun var diye çektireceksen hem enfeksiyon çok büyükse, hem de diş kökün normalden daha uzunsa narkoz yeterli olmuyor maalesef, cehennemi yaşayabiliyorsun. Sıradan bir insanın dişlerine sahipsen, çektirme nedenin küçük çürüklerden biriyse korkmanı gerektirecek bir şey yok tabii.

En aşa sol dişimi cektireceğim cumartesi günü ve korkuyorum. Bu benim ilk olacak, acaba acir mi?

Bu zamana kadar 4 tane dişimi çektirdim fısfıs la uyuşturursa acıtıyor biraz da olsa ama iğne ile uyuşturursa hiç acımıyor. Sadece bir 'kart kurt' diye sesler geliyor bir bakıyorsun dişin çıkmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı