Diş dolgusu ne kadar sağlam olur?

Başıma büyük bela aldım anlaşılan.. Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar. Doktorla konuştuktan buraya konuştuklarımızı yazarım. Gerçi doktorda ne kadar konuşur bilemiyorum çok ruhsuz ve umursamaz tavırları var. Ataşehir Belediyesinin hastanesi sonuçta fazla beklenti için olmamak gerek..

Benimde var üst dişlerde. Nasıl kullandığına bağlı olarak ve dolgu kalitesine bakar hepsi. Sürekli dilin giderse bir süreden sonra dolgun sürekli oynar. Oynamamaya özen göster dilin gitmesin yada parmağın ile kontrol etme bir süre sonra çıkar. Kısacası dolgu yaparsan elini ve parmağınla oynama aksi taktirde çok kalitelidir. Kolay kolay kırılmaz. En azından benim başıma gelmedi.

Benimde var üst dişlerde. Nasıl kullandığına bağlı olarak ve dolgu kalitesine bakar hepsi. Sürekli dilin giderse bir süreden sonra dolgun sürekli oynar. Oynamamaya özen göster dilin gitmesin yada parmağın ile kontrol etme bir süre sonra çıkar. Kısacası dolgu yaparsan elini ve parmağınla oynama aksi taktirde çok kalitelidir. Kolay kolay kırılmaz. En azından benim başıma gelmedi.
Dilim çok sık gidiyor dişimin arka tarafına.. Ama dilimle sert ittirmiyorum.
Sana şu an bunu yazarken dişlerimden bi tanesi hafiften oynamaya başladı desem :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Normal diş gibi sağlam olamaz, bunun bilincinde olmalısın. Elma değil de fındık gibi cisimleri dişinle kırma. Dolgun düştü diyelim, sorun değil. Tekrardan dolgu yaparlar. Basit bir işlem.
Dolgu olmuş zaten dişimi kaybettim diyerek bakmamazlık yaparsan dahada çok sorun oluyor. :) Kanal tedavisinde batan her iğneyi nasıl unuturum. :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı