Ben hep dişimi fırçalamayı unuturum. Unutmayayım diye masaya dişini fırçala yazan bir kağıt koyduk, ona bakmayı da unutuyorum. Nasıl alışkanlık kazanırım?
Takma diş kötü.Ne diyeyim o zaman hak desem değil fantezi desem değil, takma diş nasıl olur?
Hepsi sattı.Sevgili yaparak.
Kendime tokat atarken az acıtcağı için işe yaramaz.Fırçalamadığın her gün kendine bir tokat at. Komik gelebilir ama bir süre sonra hemen fırçalarsın
Dişlerimin arası fazla olduğu için takılmıyor.Dişine takılan şeyler ye. Cips gibi mesela. Dişine takıldığından rahatsız olup diş fırçalıyorsun. 6-7 ay önce sürekli cips yediğim için bu şekilde alışkanlık kazandım.
Dişine takılan şeyler ye. Cips gibi mesela. Dişine takıldığından rahatsız olup diş fırçalıyorsun. 6-7 ay önce sürekli cips yediğim için bu şekilde alışkanlık kazandım.
6 ay cips yemesine gerek yok. 10 gün falan yese yeter o şekilde diş fırçalama isteği gelecektir. Bende öyle oldu.6 ay sonra;
Arkadaşlar 6 aydır cips yiyorum obez oldum spor yapma alışkanlığı nasıl kazanabilirim?
Obez de olmuyorum. 6 ay boyunca bunu yedim hiç obez olmadım.6 ay sonra;
Arkadaşlar 6 aydır cips yiyorum obez oldum spor yapma alışkanlığı nasıl kazanabilirim?
6 ay cips yemesine gerek yok. 10 gün falan yese yeter o şekilde diş fırçalama isteği gelecektir. Bende öyle oldu.
Obez de olmuyorum. 6 ay boyunca bunu yedim hiç obez olmadım.
Eki Görüntüle 891640
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.