Diş kanal tedavisi acıtır mı?

UranusWASTAKEN

Hectopat
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Ryzen 5 5600 4.4GHz - GPU: Nvidia GTX 1060 6GB - RAM: 2x8 G.SKILL 3000 MHz - PSU: Rampage 600Watt 80+ CERT - 1x 250 GBSATA SSD - 1x 500 GB M2 SSD - 1x 500GB HDD - Keyboard: SteelSeries APEX 7 TKL - Mouse: SteelSeries Aerox 3
Selam. Bu konuyu meraktan açıyorum aranızda daha önce kanal tedavisi olan biri var ise söyleyebilir mi? Bu tür konular da çok gerginim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyuşturulduğu için işlem yapılırken çok hissetmiyorsun ama elbette hafif sızı oluyor. Sağlıktan önemli değil, çekinecek bir durum yok gözünde büyütme. Sonrasında iyiki yaptırmışım diyorsun.

Uyuşturulduğu için işlem yapılırken çok hissetmiyorsun ama elbette hafif sızı oluyor. Sağlıktan önemli değil, çekinecek bir durum yok gözünde büyütme. Sonrasında iyiki yaptırmışım diyorsun.
Anladım hocam. Ne bileyim bir kaç video izledim de derinlerden ölü bilmem ne çıkartıyorlarmış ondan tedirginim biraz. Daha önce diş çektirdim ama hiç kanal tedavi yaptırtmadım :D

İğne acıtacak. Sonrasında seni tek yoracak olan ağzını açık tutmak olacak. O bölgeyi uyuşturacağı için hissetmeyeceksin. Koltuğa oturduktan sonra iğne yapmak için ağzını aç dediğinde derin bir nefes al ve ağzını aç, sakin ol. Geçmiş olsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı