- Makaleler
- 5
Ben akşam ezanında eve dönüyorum millet 12'ye kadar kalacağım diyor. Neyse konu troll sanırım.
Hocam yani bu çocuğun en güzel yılları dışarı çıkıp arkadaşlarıyla takılmaya, sevgili yapmaya hakkı var ama dediğiniz gibi ilk başta ailesine güven vermesi lazım.16 yaşındaki biri için gece 12 geç bir saat değil, en azından bana göre değil. Ailene güven veremiyorsan vermez, ben o yaşlarda daha geçte gidiyordum eve, annem 2 mızmızlansa da sesini çıkaran olmazdı.
Ben de 3-4'e kadar takılsam haberleri bile olmaz benden artık umursamamaktan mı yoksa güvendiklerinden mi bilemiyorum.Ben o yaşlardayken gece takılabiliyordum. Tabi ki 12.30'a kadar en geç.
Ben de 3-4'e kadar takılsam haberleri bile olmaz. Benden artık umursamamaktan mı yoksa güvendiklerinden mi bilemiyorum.
O zamanlar 16.Yaşınız kaçtı sizin? Belki güvendikleri içindir.
Haklısınız. Ben pandemi sonrası için de istedim cevabı. Tabii sağ sağlim çıkabilirsek.Takılmayın kolay çözüm. Elinizde o kadar cep telefon vs. var. Gidip Facetime açarak çok rahat sohbet edebilirsiniz. Pandemi zamanı yapılacak iş değil. Koskoca Pandemi zamanında sadece 2 kez dışarı çıktım birisi sınava girmek için, birisi de kitap almak için. Pandemi zamanı lütfen yapmayın böyle şeyler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.