Dışarıda ne yapılabilir?

Kuzenim arkadaşıyla Online bir oyunda tanışmıştı. 10 yıla yakındır arkadaşlar. Arkadaşı Ankara'da oturuyordu. Uzaktan da olsa sürekli görüşürlerdi çok yakındılar birbirlerine. En son arkadaşı İzmir'e taşındı. 10 yıldır çok yakınlar. Gerçek dostun nerede olacağı belli olmaz.

Olmaz ama sanal daha düşük bir ihtimaldir. Kimin ne olduğu belli değil. Gerçek hayat iyidir. Sanal da olabilir ama gerçek hayat kalitesini tutmaz.

Bu videoda ne haberi var?

Olay Amerika'da geçiyor, 3 ay önce. Adamla kız arkadaşı gece Brooklyn'de yürüyorlar o esnada ufak tefek başka bir adam rastgele bir arabanın camını kırıyor soygun yapmak için. Bu eleman da uyarınca üzerine yürüyor. Videoyu izlesen adama fiziksel olarak vursa ya da karşılık verse indirebilecekken kaçarken düşüyor ve yerde bıçak darbeleri yiyor.

Adamın kendi korkaklığı ve tecrübesizliği kendi canına mal oldu anlayacağın. Öbür türlü çok rahat karşılık verebilirdi ya da savuşturabilirdi.

Olay Amerika'da geçiyor, 3 ay önce. Adamla kız arkadaşı gece Brooklyn'de yürüyorlar o esnada ufak tefek başka bir adam rastgele bir arabanın camını kırıyor soygun yapmak için. Bu eleman da uyarınca üzerine yürüyor. Videoyu izlesen adama fiziksel olarak vursa ya da karşılık verse indirebilecekken kaçarken düşüyor ve yerde bıçak darbeleri yiyor.

Adamın kendi korkaklığı ve tecrübesizliği kendi canına mal oldu anlayacağın. Öbür türlü çok rahat karşılık verebilirdi ya da savuşturabilirdi.

Anladım.

Ben koala gibi yatmaktansa dışarı çıkmaya karar verdim. Ancak ne arkadaşım ne de bir şeyim var. Ne yapabilirim? (sokak köpeklerinden kurtulma taktikleri için de yazabilirsiniz)
Yazın, geceleri yürüyüşe çıkmayı kesinlikle denemelisin onun dışında bu aralar havalar zaten çok bir kafeye git tek başına bir şeyler ye iç. Köy tarzı bir yerde yaşadığından pek öneride bulunamıyorum normalde tiyatroya gitmeni öneririm.

Yazın, geceleri yürüyüşe çıkmayı kesinlikle denemelisin onun dışında bu aralar havalar zaten çok bir kafeye git tek başına bir şeyler ye iç. Köy tarzı bir yerde yaşadığından pek öneride bulunamıyorum normalde tiyatroya gitmeni öneririm.

Siz tiyatro bile deyince gözüm şenleniyor. Hayatımda hiç gitmedim o tür yerlere. Sıkıntı şu kahve var kafe yok. Nasıl bir Antalya ilçesiyse artık insanları da bir o kadar kötü.

Siz tiyatro bile deyince gözüm şenleniyor. Hayatımda hiç gitmedim o tür yerlere. Sıkıntı şu kahve var kafe yok. Nasıl bir Antalya ilçesiyse artık insanları da bir o kadar kötü.

Hava durumunu kontrol et ve havanın sıcak olduğu bir gün sabah erkenden İstanbul'a git. Camileri, antik yerleri gez ayrıca tiyatro varsa izlemeye gidebilirsin. Akşamüstüde bir yerde bir şeyler yiyip dönersin. Bu dediklerimi hep ben yapmak istemişimdir bana nasip olmadı belki size nasip olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı