Discord açılacak mı?

Ben açılmaması taraftarıyım.
Önce sosyalistler için geldiler, sustum—çünkü sosyalist değildim.
Sonra sendikacılar için geldiler, sustum—çünkü sendikacı değildim.
Daha sonra Yahudiler için geldiler, sustum—çünkü Yahudi değildim.
Sonra benim için geldiler—benim için konuşabilecek hiç kimse kalmamıştı.

—Martin Niemöller

Ben 8 yıldır Discord kullanıyorum. CC olayı Discord'un açılmasıyla kapanmasıyla değişen bir olay değil. Kapansa da hala süregelen bir durum.

Arkadaş sanırım ragebait.

Kanka bu olaylar tek Discord da yok Telegram, ICQ gibi uygulamalar var. Ben sadece açılmaması taraftarındayım bende VPN açıp sese girip sövmeyi panel e girmeyi biliyorum. Yukarıdaki arkadaş Discord moderatörü herhalde.

Önce sosyalistler için geldiler, sustum—çünkü sosyalist değildim.
Sonra sendikacılar için geldiler, sustum—çünkü sendikacı değildim.
Daha sonra yahudiler için geldiler, sustum—çünkü yahudi değildim.
Sonra benim için geldiler—benim için konuşabilecek hiç kimse kalmamıştı.

—Martin niemöller.

Hiçbiri ile alakası yok Discord'da çok şeye şahit oldum. Küçük yaşlı kız kardeşlerimiz giriyor bu uygulamalara cahilce tehlikeli insanlarla konuşuyorlar sonra kandırılıp tüm bilgileri ile tehdit ve şantaj edilip açık saçık fotoğrafları videoları vs. alınıyor. Discord'da taciz çok.

Kanka bu olaylar tek Discord da yok Telegram, ICQ gibi uygulamalar var. Ben sadece açılmaması taraftarındayım bende VPN açıp sese girip sövmeyi panel e girmeyi biliyorum. Yukarıdaki arkadaş Discord moderatörü herhalde.
Konumuz burada Discord, diğer uygulamalar nereden çıktı? Farklı konu konuşmayalım.

Hiçbiri ile alakası yok Discord'da çok şeye şahit oldum. Küçük yaşlı kız kardeşlerimiz giriyor bu uygulamalara cahilce tehlikeli insanlarla konuşuyorlar sonra kandırılıp tüm bilgileri ile tehdit ve şantaj edilip açık saçık fotoğrafları videoları vs. alınıyor. Discord'da taciz çok.
Bu doğru. Fakat kurunun yanında yaş da yanar muhabbetine döner bu. Roblox'un aldığı gibi ebeveyn tedbirleri ile çocuk sorunu ortadan kalkabilir. Yozlaşmış insanlar dünyanın her yerinde ve bunları tek tek ayıklayamayız.

Niemöller'in sözünü attım çünkü sen desteklemiyor olabilirsin, fakat bu engelden mağdur insanlar var. Ve gün senin çok sevdiğin bir uygulamaya veya hizmete de gelebilir. O zaman da uygulamayı seven sevmeyen herkes desteklemek zorunda. Çünkü burada halkın özgürlüğü söz konusu.

Cahil olmasın? Biz de küçüktük ve böyle şeylerde bilinçliydik kardeşim. Benim de kız kardeşim var ve saf değil, ailesi yetiştirmeyi bilmiyorsa biz niye keyfimizden oluyoruz?

Ben 8 yıldır Discord kullanıyorum. CC olayı Discord'un açılmasıyla kapanmasıyla değişen bir olay değil. Kapansa da hala süregelen bir durum.

Arkadaş sanırım ragebait.
Bu millet 7'den 70'e aynı kardeşim, aileleri de kendileri de koyunlar. DC kapanınca bitmeyecek çözümü bu sanıyorlar. Dolandıcı bir dürümcü kapanınca, dolandırılma suçunun dünyadan kalktığını sanarlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı