Kükreyen Deli Adam
Kilopat
- Makaleler
- 1
Hocam yapacak bir şey yok, artık ne olduysa bilgim yok. Yenilemeye çalışırım bugün.Hocam Yalnız Ekteki Resimler Görünmemektedir
Hocam yapacak bir şey yok, artık ne olduysa bilgim yok. Yenilemeye çalışırım bugün.Hocam Yalnız Ekteki Resimler Görünmemektedir
WARP sansürü olan arkadaşlar WARP üzerinden zerotrust şeklinde giriş yapın oluyor denedim onayladım.
O yöntem çalışmıyor, en basitinden GoodbyeDPI kullanmanı öneririm.Nasıl yapacağım onu.
O yöntem çalışmıyor, en basitinden GoodbyeDPI kullanmanı öneririm.
Allah allah, bende hiç öyle bir sorun çıkmadı henüz ve github gibi bir yerden indirdiğim için güvenerek kullanıyorum virustotal gibi sitelerde de çok fazla sorun görmedim.Goodbye DPI mining yapıyor hocam normalde boşta Max yüzde 9 kullanan işlemcim boşta 30'u geçiyor ve laptopum boşta fan açıyor normal değil.
Allah Allah, bende hiç öyle bir sorun çıkmadı henüz ve GitHub gibi bir yerden indirdiğim için güvenerek kullanıyorum VirusTotal gibi sitelerde de çok fazla sorun görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.