CemErdem
Centipat
nasıl amerikaya geçicemAynı sorunlar bende var TTNET kullanıyorum 1 saattir böyle. Geçiçi olarak Amerika sunucusunu seçin ayarlardan o zaman sorun olmuyor.
nasıl amerikaya geçicemAynı sorunlar bende var TTNET kullanıyorum 1 saattir böyle. Geçiçi olarak Amerika sunucusunu seçin ayarlardan o zaman sorun olmuyor.
Bendede aynısı oldu, sabah çok rahat discord, Steam vs. girebiliyordum fakat 13:30 gibi discord'a sesim gitmedi çık gir yaptım 5000 ms falan yazdı sonrasında rtc bağlanıyor dedi. Denemediğim hiçbir şey kalmadı, beklemekten başka çaremiz yok sanırım.Bu saçma sapan olay ne zaman geçer bir bilgisi olan var mı sürekli RTC bağlanıyor sonra hat yok diyor ve bağlanınca da 5K ms oluyor.
Yazdığımı okusanız aslında fena olmaz. @everyoneBu saçma sapan olay ne zaman geçer bir bilgisi olan var mı sürekli RTC bağlanıyor sonra hat yok diyor ve bağlanınca da 5K ms oluyor.
Önceki mesajlarıma bakın lütfen. @everyoneDCde sorun sanırım herkes aynı gün aynı hatayı alıyor
Teşekkürler işe yaradıHocam o sorunun çözümü bulunduğunuz kanalı serverını değiştirin,mesela eu ise brezilya yapın kanala girin sonra tekrar eu yapıp tekrar girin kanala,bende kesin çözüm olarak işe yarıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.